Вікна Comfort

Немає в наявності
Продавець: Пластик-Сервіс
Вікна Comfort
Для вікон Comfort не існує обмежень - будь-яке дизайнерське рішення, оригінальна форма або унікальний колір будуть втіленні в життя! - Обмеженням буде служити тільки Ваша фантазія.
Світлопрозорі конструкції класу Сomfort задовольнять вимоги найвибагливішого замовника, для якого важлива найвища якість вікон.
Вікна Сomfort - це п'ятикамерний профіль Veka Softline шириною 70 мм з чудовими тепло- і звукоізоляційними характеристики. Форма самого профілю виконана в класичному стилі - всі кути округленими, завдяки чому вся конструкція виглядає елегантно і вдало вписується в будь-яке дизайнерське рішення. Також профільна система має гладку поверхню, яка легко миється і не збирає пил, і може бути успішно заламінована в будь-який колір.
Особливості профілю
З профілю Softline 70 виготовляються вікна з поліпшеними тепло- і звукоізоляційними властивостями. Він підходить для створення нестандартних конструкцій: систем фасадів, похило-зсувних дверей, середньо-підвісних, арочних і штульпових вікон. Крім того, на основі профілю Softline виконуються двері типу «гармошка», міжкімнатні, вхідні, балконні і терасові.
Характеристики
 Кількість камер 5
 Товщина профілю - 70 мм
 Товщина зовнішньої стінки, мм - 3 мм, клас А по нормам RAL
 Опір теплопередачі - 0,83 м2С / Вт
 Звукоізоляція стандарту VDI 2719 - клас II - IV
 Кольорове виконання: класичне біле, золотий дуб, горіх, махагон і будь-який ціет за бажанням замовника
 глибина склопакета в стулку -21 мм
 Ширина комбінації рама-стулка - 118 мм
 Ширина склопакета - 24-42 мм
Переваги
Енергозбереження. Замовник гідний кращого! - Ось чому компанія Пластик- Сервіс при виробництві вікон Comfort використовує 5-камерний профіль і стекломакет 42мм з енергосклом. Адже саме так можна досягти того, що втрати енергії через вікно скоротяться до мінімуму, а внаслідок чого і Ваші рахунки за енергоносії теж будуть зменшуватися. Адже коефіцієнт опору теплопередачі всієї світлопрозорої конструкції (а не тільки профілю) буде дорівнювати 0,83 м2С / Вт.
Герметичність. Ми не використовуємо гуму при виготовленні, ми використовуємо тільки німецький ущільнювач ЕПДМ, адже тільки він не втрачає своїх властивостей при множинних циклах перепадів температур (літо-зима) і продовжує зберігати еластичність, тобто не пропускає ні повітря, ні вологу всередину приміщення. Пластик - Сервіс не економить на клієнтах - саме тому, дути через Ваші вікна не буде навіть через 20 років.
Дизайн. Завдяки класичному дизайну, вікна на основі профілю Veka Softline відмінно впишуться в будь-яке приміщення. На ваше замовлення може бути виконана ламінація профілю плівками Cool Colors. Крім того, можна вибрати колір ущільнювача - класичний чорний, сірий або карамель.
Надійність. За наполегливими рекомендаціями німецьких партнерів кожне вікно повинно бути посилено сталевим армуванням (тобто металом), щоб нівелювати вітрове навантаження і запобігти можливості деформації вікон. Ми завжди ставимо метал в наші вікна - ми не намагаємося залучити клієнта низькою ціною - адже так можна сильно втратити в якості, а значить, і зруйнувати свою репутацію. А наші вікна стоять вже 21 рік - і це найкраще, що можна про них сказати.
Технічні характеристики
Артикул46712
Оновлення: 01.08.2016
Додано: 04.04.2016
Ідентифікатор: 46712

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення