Перегородки

Немає в наявності
Продавець: Пластик-Сервіс
Перегородки
Пластик - Сервіс - диригуючи простором, може створити Ваш світ!

Перегородки в Києві стали популярним елементом інтер'єру квартир, торговельних і офісних центрів. Ви запитаєте чому? А ми відповімо - тому що це практично, універсально і за доступною ціною, що не зводячи цегляну кладку, можна змінити простір приміщення.

Одна і та ж кімната в квартирі часто бере на себе занадто багато - там господарі і відпочивають, і працюють і зустрічають гостей. У зв'язку з чим виникає необхідність зробити приміщення більш функціональним і по можливості відокремити один від одного різні частини кімнати. Сучасний дизайн знайшов просто чудове рішення для таких завдань - це перегородки!
З одного боку - ну чого в них такого особливого - ну перегородка і все, але насправді Ви легко перетворюєте кухню в їдальню - просто відкривши перегородку, або навпаки - Ви працюєте і потрібно відгородитися від усіх - досить засунути її.

Сучасна промисловість випускає таке скло для перегородок, яке можна сміливо назвати універсальним. Незважаючи на крихкість скла, воно здатне витримувати великі навантаження. 1 кв.м. скла товщиною 15 мм витримує навантаження 100 кг! Сьогодні є з чого вибрати, асортимент стекол для спорудження інтер'єрних перегородок і дверей різноманітний, що допоможе задовольнити будь-які смакові пристрасті і дизайнера і замовника.

Наприклад, поширений вид скла, застосовуваний для таких цілей:
• Загартоване скло міцніше звичайного в 5-6 разів. А якщо воно і розбивається, то осколки нікого не поранять, адже вони не гострі і дрібні.
• Триплекс - це багатошарове скло, полотна якого склеюються між собою за допомогою плівки. Якщо воно розбивається, то осколки залишаються на плівці, а не розлітаються на підлогу.
• Різнокольорові тоновані стекла дозволяють виготовляти двері і перегородки скляні в цікавих колірних рішеннях.
• Непрозорі або матоване скла використовують тоді, коли необхідно захистити все, що відбувається за перегородкою або дверима від сторонніх очей.

Давайте розглянемо, якими бувають види перегородок:

Стаціонарні перегородки

Можуть бути виконані як з пластика, так з алюмінію - з будь-яким заповненням.Совмещают в собі 2 важливі функції: двері і стіни. Стаціонарні перегородки монтуються за кілька днів і ідеально вписуються в уже готовий ремонт - і головне, не зажадають після своєї установки ніяких додаткових ремонтний робіт. Відмінною рисою таких перегородок є їх високий рівень шумущільності, що служить підставою встановлювати їх в кабінетах для важливих переговорів.

Мобільні перегородки

Мобільні перегородки, з алюмінію, металопластика, легко монтуються і демонтуються, можуть бути встановлені з мінімальною кількістю кріплень або без кріплень в стіни і в підлогу. Можливість використання, як на робочих місцях, так і для поділу робочих зон на кабінети з дверима.

Скляні перегородки

Стінові модулі з заповненням з різних матеріалів скла вдало вписалися в сучасний інтер'єр і давно вийшли з розряду архітектурних новинок. Те ж саме можна сказати і про офісні скляні перегородки, які замовляють для зонування не тільки офісів, але і торгових залів або громадських приміщень.

Наша компанія допоможе вам сконструювати офісні перегородки зі скла, пластику, або алюмінію, що буде сучасним рішенням приміщень комерційного призначення будь-яких розмірів. Інноваційні технології дозволяють створювати самі незвичайні і оригінальні конструкції. Скляні перегородки та двері в житлових будинках і квартирах привносять нотки свіжості в будь-який інтер'єр.
Технічні характеристики
Артикул46732
Оновлення: 01.08.2016
Додано: 06.04.2016
Ідентифікатор: 46732

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення