Працюємо під час ВС

Ручка з замком і кпопкою для ПВХ вікон від компанії Good Master

Немає в наявності
Продавець: Good Master
Ручка з замком і кпопкою для ПВХ вікон від компанії Good Master
Увага батьки! Маленька дитина в змозі відкрити будь металопластикове вікно, що б виглянути на вулицю, якщо на ньому не передбачена заздалегідь захист для дітей!

Компанія Good Master пропонує вам, убезпечити ваших дітей і якщо у вас в будинку дитина від двох років і старше, поставити ручки з ключем і дуже зручною кнопкою-фіксатором виробництва Туреччина, так як звичайне відкривання вікна дитиною - дуже небезпечно.

Металопластикові вікна у відмінності від старих дерев'яних, мають усього одну ручку яка легко відкривається навіть дитиною, тому встановивши вікно в дитячій і в місцях де дитина може отримати доступ до вікна, краще убезпечити дитину встановивши спеціальну ручку, з якою дитина сам ніяк не зможе відкрити його повністю, ви можете залишити вікно на провітрювання, і не переживати що з дитиною щось трапиться, тому ключі повинні бути тільки у вас.

Віконна ручка із замком і ключем. Встановлюється на місце звичайної віконної ручки. Блокується ключем у закритому положенні стулки, так що без ключа ручку повернути неможливо і відповідно відкрити металопластикове вікно. Стулку ви блокуєте в режимі провітрювання (відкидання), або закритому стані. Кожен замок має індивідуальний 2 ключа.

Здійснюємо відправку віконних ручок по всій Україні новою поштою і Интаймом.

Залишити замовлення на ручку ви можете прямо на сторінці нашої компанії, або зателефонувавши нашим менеджерам по телефону.

Good Master.
Знаємо. Вміємо. Робимо.
Технічні характеристики
Артикул31722
Оновлення: 27.02.2024
Додано: 08.05.2013
Ідентифікатор: 31722

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Дивитись весь прайс-лист компанії Good Master - 10 позицій
Алюмінієві профілі Profilco