Вікна Rehau

1 700 грн замовити
Ціна за м2.
 5 (1 голос)
+380 68 141 XX XX +380 68 141 9048
Київ
Продавець: Конструкт-АЛ
Вікна Rehau
Замовити зараз!
Детальніше
Вікна REHAU – лідер металопластикових конструкцій на ринку України

Вікна з профілю REHAU – як вибрати профільну систему?

Металопластикові вікна в нашій компанії виготовляються виключно з оригінальних профілів REHAU, які відповідають вимогам сьогодення та навіть майбутнього. Пропонуэмо Вам ознайомитися з профільними системами, а наші співробітники нададуть Вам професійну консультацію та допоможуть визначитися з найбільш оптимальною профільною системою.

Профіль REHAU EURO-DESIGN 60 – це трикамерний профіль з монтажною глибиною 60 мм. Відповідно до вимог теплоізоляції житлових приміщень дану профільну систему рекомендовано до застосування у ІІ температурній зоні (Південь країни та Закарпаття). Використовуються для засклення балконних блоків, балконів та лоджій.
Профіль REHAU EURO-DESIGN 70. Дана профільна система відповідає вимогам Державної програми компенсації заходів з термомодернізації житлового фонду, які вимагають використовувати для засклення житлових приміщень на переважній частині території України п'ятикамерний профіль з монтажною глибиною від 70 мм. Використовується для виготовлення вікон та балконних дверей.
Профіль REHAU BRILLANT-DESIGN – п'ятикамерний профіль з монтажною глибиною від 70 мм. Дана профільна система відповідає всім визначеним вимогам: надійні і легкі у догляді, з надзвичайно якісною поверхнею. Застосовується для виготовлення вікон, балконних та вхідних дверей будь-якої форми та складності.
Профіль REHAU GENEO – це унікальна шестикамерна профільна система з монтажною глибиною 86 мм, яка використовується без металевого армування. Вікна з цього профілю – це прекрасне рішення для пасивних будинків та будинків з низьким споживанням енергії.
Технічні характеристики
Артикул37106
Оновлення: 19.09.2023
Додано: 03.02.2014
Ідентифікатор: 37106

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки
В
 Оцінка товару - 5 из 5
Отличные замки!
4 лют. 2014 р., 15:30
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Ролети з теплим коробом GANT