Cтійково-ригельна система Rescara Е50

Немає в наявності
Продавець: Алютал
Cтійково-ригельна система Rescara Е50
Стійково-ригельна фасадна система Rescara Е50 відповідає всім сучасним будівельним вимогам. Щоб забезпечити архітектору свободу творчості, ми пропонуємо цілий ряд технічних рішень: від стійково-ригельних фасадів з притискними планками до структурних та напівструктурних фасадних систем. Свою назву стійково-ригельна фасадна система отримала завдяки тому, що основні конструктивні елементи в цій системі - це вертикальні несучі стійки, до яких механічним шляхом кріпляться горизонтальні ригелі, видима ширина профілів 50 мм. Заповнення фіксується притискними планками, які, в свою чергу, кріпляться гвинтами з нержавіючої сталі (А2 або А4) до несучих профілів з кроком не більше 250 мм. Зовні притискні планки закриваються декоративними кришками різної конфігурації, кришки можуть бути пофарбовані в будь-який колір за шкалою RAL або анодовані.
Основні параметри
Внутрішня видима ширина - 50 мм
Зовнішня видима ширина - 50 мм
Глибина стійок та ригелів від 25 – 216,3 мм
Товщина заповнення від 4 – 52 мм
Тип елементів, що відчиняються: все віконно-дверні системи "Rescara", інтегровані фасадні вікна.
Використовувані матеріали
Алюмінієвий профіль. Виготовляється зі сплаву 6060 Т66 по DIN EN 573. Сплав стійкий до корозії і дозволяє виготовляти профілі високої міцності. Профілі можуть мати порошкове полімерне покриття (що відповідає вимогам Qualicoat), товщиною не менше 60мкм або анодно-окисне покриття (що відповідає вимогам Qualanod), товщиною не менше 20мкм.
Для забезпечення необхідних теплофізичних та звукоізоляційних характеристик огороджувальних конструкцій використовується набір термовставок (термоізоляторів) з твердого ударостійкого полівінілхлориду (PVC-U-HI) або спіненого поліетилену (РЕ) з високими теплоізоляційними параметрами. Інсталяція термовставок в комплексі з гумовими ущільнювачами на основі етиленпропіленових каучуків (EPDM) дозволяє встановлювати заповнення (скло, склопакети, теплоізоляційні панелі та інше) товщиною від 4 до 52 мм та запобігає контакту алюмінію з іншими матеріалами (склом, сталлю).

Ціна орієнтовна, вказана за фактичну кількість матеріалу і аксесуарів для виготовлення фасадної конструкції без урахування елементів кріплення
Технічні характеристики
Артикул56671
Артикул компаніїRescara Е50
Оновлення: 18.01.2021
Додано: 25.09.2018
Ідентифікатор: 56671

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

vikna.ua