Створюємо «Теплий край» в оселі.

Створюємо «Теплий край» в оселі

Одинадцятий день народження нещодавно відзначила компанія `РЕНОМЕ-партнер`. Маючи значний досвід виробництва металопластикових конструкцій (ТМ `ВІКНОВА`), компанія не стоїть на місці, а постійно розвивається та рухається вперед. Адже головний девіз роботи компанії — зробити помешкання своїх споживачів більш комфортними та затишними. А тому компанія постійно впроваджує технологічні новинки у власне виробництво.

З весни цього року `ВІКНОВА` пропонує вікна зі склопакетами, виготовленими за інноваційною технологією `Теплий край`.
— Такі вікна мають безліч переваг, — коментує директор ТОВ `РЕНОМЕ-партнер` Людмила КУБАЙ. — Найголовніше: вони не `плачуть`, адже ймовірність утворення конденсату зменшується на 80%. Вікна, виготовлені за системою `Теплий край`, зберігають на 50% більше енергії. Тобто, навіть із однокамерним склопакетом з звичайного скла вікна відповідають діючим нормам ДСТУ. До того ж нова технологія відкриває більші можливості для виготовлення вікон будь-яких форм і розмірів, наприклад, трикутної форми.

Вріз З весни цього року “ВІКНОВА” пропонує вікна зі склопакетами, виготовленими за інноваційною технологією

У виробництві таких склопакетів використовують дистанційні рамки нового покоління, які мають найменшу серед аналогів теплопровідність, допомагають запобігти утворенню плісняви та промерзанню скла. Безперечно, вікна зі склопакетами за системою `Теплий край` створять приємний та затишний мікроклімат в оселі, і ви зможете насолоджуватися ними впродовж тривалого часу. Адже термін використання такого склопакету — 30 років. Тому його переваги відчують не тільки наші клієнти, а й їхні діти.
Система `Теплий край`, розроблена американською компанією TruSeal, вже міцно утвердилася на світовому ринку виробництва вікон. А нині відчути її переваги завдяки “ВІКНОВА” можуть й споживачі.

Вріз Склопакети “Теплий край” на 80% зменшують ймовірність утворення конденсату

— До кінця цього року вартість вікна, зробленого за традиційною технологією та системою `Теплий край`, буде однаковою. Таким чином ми подаруємо нашим споживачам можливість вибрати для себе склопакети й визначити, які з них кращі, — додає пані Людмила. — До речі, до кінця цього року ми пропонуватимемо склопакети, виготовлені за системою «Теплий край», як окремий продукт. Тобто, при потребі наші споживачі можуть легко і зручно замінити лише склопакет.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Показать телефон+380 67 363 1054
Идентификатор: 6787
Алюмінієві профілі Profilco