Компанія Вікналенд представляє - перші в Україні українські вікна

Компанія Вікналенд представляє - перші в Україні українські вікна

Компанія Вікналенд з гордістю заявляє, що є виробником ПВХ-профілю VIKNALAND для перших в Україні по-справжньому українських вікон. Що це означає?

Віднедавна у свідомості українців існує стереотип, що найкращі вікна бувають тільки німецького походження. Міф цей сягає корінням у постдефіцитні 90-ті роки, коли вся привезена з-за кордону екзотика вважалася беззаперечним еталоном якості. Так сталося і з першими на пострадянському просторі металопластиковими вікнами, які дійсно завозили з Німеччини. Правда, за шалені гроші та найчастіше як предмет розкоші.

У ті ж 90-ті на території України почали масово з'являтися заводи, що виготовляють світлопрозорі конструкції та продають їх під виглядом німецьких. Такий тактичний хід цілком виправданий, адже бренд «німецькі вікна» вже давно вкоренився у свідомості наших співгромадян. Заповзятливим маркетологам залишалося тільки правильно вибудувати рекламну кампанію.

Отже, сьогодні на українському віконному ринку ситуація склалася наступна: покупець уже на підсвідомому рівні реагує на етикетку «німецький продукт», хоча істинно німецьких вікон в Україні немає взагалі! (Не будемо брати до уваги ексклюзивні дорогі конструкції, які привозять на замовлення.) Усі вікна, що продаються у нас в країні під виглядом німецьких, офіційно є українським продуктом. Навіть якщо профіль, з якого виготовляють ці вікна, має закордонне походження (зазвичай це країни Європи та Азії).

Але ТМ VIKNALAND руйнує міфи й ламає стереотипи. Компанія Вікналенд ніколи не соромилася свого походження й не прикривалася німецьким корінням. Ми відкрито заявляємо, що виробляємо профільні системи TM VIKNALAND в Україні на власному заводі.

Більш ніж за 60 років світові технології зробили великий крок вперед. А це сприяло створенню найпотужніших підприємств із виробництва ПВХ-профілю в усьому світі, зокрема й в Україні. Тому завод Вікналенд оснащено сучасним обладнанням, тут проведено максимальну автоматизацію виробництва, а сировину постачають тільки відомі європейські виробники. Завдяки новітнім технологіям, системі контролю якості та високій кваліфікації персоналу Вікналенд входить до трійки лідерів України на ринку ПВХ-профілю.

Ми не вигадуємо неіснуючих характеристик нашого продукту. Ми відкрито говоримо про реальні переваги українських вікон VIKNALAND, створених з урахуванням погодних особливостей нашої країни. До того ж, вам не доведеться переплачувати за німецьку етикетку.

Отже, не обов'язково ставати німцем, щоб робити якісний продукт. І TM VIKNALAND - кращий тому доказ.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 44 594 XX XX +380 44 594 6736
Идентификатор: 12421