ТК Профітекс відзначає п'ятиріччя!

ТК Профітекс відзначає п'ятиріччя!

Компанії як люди: вони народжуються, ростуть, розвиваються, а ще у них є свої значимі і пам'ятні дати! Сьогодні свій п'ятий День Народження відзначає компанія Профітекс!

За ці роки компанія ТК Профітекс успішно закріпилася на ринку; з'явилися нові партнери і друзі, відкрилися недосяжні раніше перспективи. Безумовною перемогою і ключовим етапом в розвитку компанії став початок співпраці з заводом Akpen Plastik і домовленості з організації в Україні дистрибуції товарів цього виробника.

Другою важливою складовою наших успіхів, безумовно, є вибір надійних партнерів. Адже саме співпраця, націлена на довгострокову перспективу і спільний розвиток дозволяє нам, незважаючи ні на які зміни загальної ситуації, рости і рухатися вперед.

Ми вдячні Вам - нашим Партнерам - за продуктивну роботу і сприятливий клімат наших взаємин, за відповідальність у вирішенні спільних завдань і надійність.

Бажаємо кожному з нас не зупинятися на досягнутому, вірити в успіх і рухатися тільки вперед! Ми щиро цінуємо наші відносини та історію їх формування!
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
+380 44 228 XX XX +380 44 228 9972
Идентификатор: 14276
Ролети з теплим коробом GANT