Fakro продовжує працювати в Україні
Фото: Fakro

Fakro продовжує працювати в Україні

Польський виробник дахових вікон FAKRO sp. z o.o. продовжує працювати в Україні. Про це повідомив польському галузевому інформаційному порталу Forum Branżowe член правління Fakro Group for Marketing Януш Комуркевич (Janusz Komurkiewicz).

Керівництво прагне, щоби українські заводи працювали безперебійно. Як сказав пан Януш: «Ми не кидаємо виробництво на наших заводах, тому що не хочемо позбавляти своїх працівників доходів».
На режим та обсяги робіт впливає комендантська година й коригування робочого часу, залучення працівників до роботи територіальної оборони та дедалі частіша нестача сировини.

Також Fakro збирає товари першої необхідності для українців та надав свої вантажівки для безкоштовного доставляння. Для організації компанія об'єднала зусилля з польським фондом «З думкою про майбутнє» та підприємцями з Нового Сонча.
Львівський виробничий завод для потреб росії був перетворений на логістичний центр, однак через атаку на авіаремонтний завод, був пошкоджений і склад перемістили в інше місце. Працівники заводу переведені для допомоги з розвантаженням і розподілом допомоги.

Fakro має три заводи на заході України.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Связанный контент
Идентификатор: 22153
Виробництво вікон Viknar`off