dormakaba оголосила про стратегічне партнерство з Schüco на ринку систем доступу
Фото: Gregor Herse (с) Schüco International KG
Зліва направо: керуючий партнер Schüco Андреас Енгельхардт та генеральний директор dormakaba Джим-Хенг Лі

dormakaba оголосила про стратегічне партнерство з Schüco на ринку систем доступу

dormakaba та Schüco працюватимуть разом у проєктах цифровізації та контролю доступу. Партнерство офіційно набуло чинності 5 липня 2022 року. Про це повідомили в пресцентрі dormakaba.

dormakaba розробляє розумні та безпечні системи доступу. Schüco пропонує профільні системи для вікон, дверей, фасадів, а також системи для розумних будівель. На першому етапі дві компанії розроблять систему контролю доступу, вбудовану у двері.

«З Schüco ми маємо провідного галузевого партнера, який просуває цифрові технології та може використовувати наші сильні сторони у сфері контролю доступу та рішень для дверей, щоб запропонувати клієнтам унікальну додаткову цінність. Разом із Schüco ми полегшуємо життя наших клієнтів, — коментує Джим-Хенг Лі (Jim-Heng Lee), генеральний директор dormakaba. ​
Андреас Енгельхардт (Andreas Engelhardt), керуючий партнер Schüco, додає: «dormakaba — ще один експерт, з яким ми можемо співпрацювати, щоб зробити життя розумнішим. Наші дві компанії об’єднують свій досвід, щоб просувати технічну експертизу та синергію в розробці орієнтованих на дизайн та інтелектуальних дверних систем. Ми дуже сподіваємось на спільну роботу».

Читайте також: AGC Glass Europe та Schüco співпрацюватимуть на ринку вакуумних склопакетів

Очікується, що перші результати спільної розробки будуть представлені восени 2022 року.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22298
Виробництво вікон Viknar`off