SWISSPACER змінив склад матеріалу та випустив нову рамку
Фото: SWISSPACER

SWISSPACER змінив склад матеріалу та випустив нову рамку

glasstec 2022
SWISSPACER змінив склад матеріалу гнучкої дистанційної рамки для склопакета. Новинка Ultimate Pro доповнила серію композиційних рамок Ultimate. Товар був представлений на цьогорічному glasstec.

Особливістю Ultimate Pro є його більша гнучкість. Виготовляється з АБС-пластику та скловолокна. І як зазначає SWISSPACER, підвищена еластичність робить рамку менш сприйнятливою до ламання або мікротріщин. Це мінімізує брак, уточнює OKNA.ua.

Серед інших удосконалень розроблено кутовий з’єднувач, який має розпірки подібно до дюбеля. Це ускладнює витягування рамки.
Також збільшена поверхня плівки з боку профілю для нанесення бутилу на раму. Це підвищує спротив до проникнення вологи або втрати газу.
Перфорація на профілю зроблена через кожні 25 мм, щоби осушувач швидше поглинав вологу.

З точки зору енергоефективності, Pro не відрізняється від SWISSPACER Ultimate. Psi Ultimate Pro в пластиковому вікні зі двокамерним склопакетом 4-12-4-12-4 становить 0,030. Для порівняння, у такому ж вікні Psi звичайної алюмінієвої рамки становить 0.078. Значення Psi показує втрати тепла через дистанційну рамку. І чим менше показник, тим тепліше склопакет.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22404