Вікна REHAU для прихистку ВПО в Карітас Трускавець
rehau

Вікна REHAU для прихистку ВПО в Карітас Трускавець

Від початку війни компанія REHAU тісно співпрацює з осередками Caritas на Сході України у наданні гуманітарної підтримки сім'ям з дітьми, а цього разу нам пощастило бути корисним тим, в чому розуміємось найкраще – теплими вікнами REHAU.

БФ Карітас Трускавець – одна з наймолодших філій Карітасу в України, розпочала свою діяльність 2 роки тому. Після початку повномасштабного російського вторгнення команда Трускавецького осередку визначила своєю першочерговою місією підтримку тимчасово переміщених осіб, зокрема жінок та дітей з інвалідністю, як вкрай вразливої категорії людей у воєнний час. У перші ж дні волонтери перетворили нежитловий впродовж багатьох років, але пристосований для людей з особливими потребами в пересуванні будинок – єдиний безбар'єрний притулок у трускавецькій громаді.

Протягом 5 місяців будинок слугував безкоштовним притулком, а також центром розподілу благодійної допомоги. Вже тоді було зрозуміло, що певна частина людей не зможе повернутися до своїх домівок через активні обстріли або втрату житла. Тому в найкоротші терміни треба було відремонтувати приміщення, щоб переселенці могли перебувати там протягом зимового періоду.

З першочергових завдань визначили заміну зруйнованої дерев'яної підлоги, системи опалення та встановлення енергоефективних вікон і одразу розпочали пошук благодійників, щоб встигнути завершити роботи до кінця жовтня.

«До компанії REHAU звернулися з проханням надати знижку на нові енергоефективні вікна, – розповідає Наталія Івасівка, заступник Голови Карітасу Трускавця. – І ось процес ремонту добігає кінця. Завдяки фінансовій підтримці Благодійної організації "Карітас України", ГО Будуємо Україну Разом а також підтримці нашого соціального проекту компанією REHAU, яка безкоштовно надала комплектуючі REHAU для виготовлення вікон, ми готові і надалі надавати прихисток і допомагати потребуючим».
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Идентификатор: 22441