Для природної вентиляції запропонували скляний ілюмінатор
Фото: Ublo

Для природної вентиляції запропонували скляний ілюмінатор

Ublo у співпраці зі Swisspacer створила систему природної вентиляції приміщень. Товар спочатку був представлений у Гонконзі та Південній Кореї, а тепер буде доступний у Європі.

Круглий модуль має діаметр 150 мм та вбудовується безпосередньо в склопакет. Він встановлюється на одинарне скло, однокамерний та двокамерний склопакет. Максимальна товщина склопакета 48 мм.
Модуль виготовлений із полікарбонату та має розпірки з теплими краями SWISSPACER. Залежно від вимог, його можна встановити у верхній або нижній частині склопакета.

Кришка модуля може бути прозорою або виготовленою з різних матеріалів: дерево, метал, корок. Вона повністю знімається, але її можна зачепити за гачок в отворі й залишити висіти до закривання.

Нова концепція показала себе особливо успішно в кімнатах із глухими вікнами. Через невеликий розмір отвору небезпека падіння зникає. Також розробники говорять про мінімізацію ризику зламу.
Для архітекторів це нова можливість створювати конструкцій без стулок та імпостів.

Надалі у планах Ublo зробити систему розумною, наприклад, інформувати користувачів про необхідність відкривання/закривання вікон.
Три вбудовані у скло вентиляційні клапани у панорамному вікні Фото: Ublo
Квартира на 35 поверсі у Південній Кореї
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22461