Завершився проєкт «Енергоефективний освітній заклад. Термомодернізація закладів П (ПТ)О в рамках розроблених курсів з енергоефективності»
Фото: Energy Efficiency and Climate Projects

Завершився проєкт «Енергоефективний освітній заклад. Термомодернізація закладів П (ПТ)О в рамках розроблених курсів з енергоефективності»

GIZ GmbH оголосило про завершення проєкту «Енергоефективний освітній заклад. Термомодернізація закладів П (ПТ)О в рамках розроблених курсів з енергоефективності». Про це повідомляється на сторінці Energy Efficiency and Climate Projects у Facebook.

За дев'ять місяців 42 учні та викладачі пройшли навчання за наступними напрямками:
  • Енергоефективні вікна та двері,
  • Утеплення фасадів,
  • Пласкі дахи.
Практичні навички отримали 346 студентів.

Навчання проходило за системою "навчання через практику". Під час практичних занять студенти під керівництвом викладачів модернізували навчальний заклад. У постраждалих від російської агресії ПТО було встановлено понад 180 вікон та 10 дверей. Допомогу в реконструкції отримали п'ять професійно-технічних училищ у Люботині, Дніпрі, Запоріжжі, Сумах та Харківській областях.

Ініціатива "Енергоефективний освітній заклад..." реалізується Благодійним Фондом Людина спільно з Міністерством освіти в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементація Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», який виконується компанією GIZ за дорученням урядів Німеччини та Швейцарії.

Раніше повідомлялося, що 17 професійно-технічних навчальних закладів готуватимуть фахівців з монтажу вікон та дверей у 2022-2023 навчальному році.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22709
Ролети з теплим коробом GANT