У листопаді відбудеться бізнес-конференція для власників віконних компаній

У листопаді відбудеться бізнес-конференція для власників віконних компаній

TeamWIN Windows & Glas day 2023
Власників, генеральний та технічний директорів віконних і склообробних компаній запрошуємо до участі у наймасштабнішій події року - TeamWIN Windows & Glass Day 2023, яка відбудеться 8 листопада 2023 року.

Цьогорічна конференція TeamWIN Windows & Glass Day буде присвячена темі відновлення та можливостей для бізнесу. Організатори події долучили до участі спікерів з різних організацій та фондів, що активно працюють над відновленням України. Конференція зосередить увагу на можливостях та інструментах, які допоможуть залучити компанії віконної, фасадної та склообробної галузей до програм відновлення.

У програмі конференції передбачені наступні заходи:
  • Дискусійна панель "Відновлення України. Можливості для бізнесу" за участю Олени Шуляк, Народний депутат України; Мустафи Наєма, Голова Агентства відновлення і розвитку інфраструктури; Наталії Козловської, Заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.
  • Дискусійна панель "Діалог з девелоперами" з участю компаній-забудовників.
  • Заходи на тему "Як об’єднуватись, щоб перемогти" та "Підтримка українського бізнесу" за участі Валерія Майбороди, Представника Фонду розвитку підприємництва.
  • Презентація програми EU4Business та можливостей підтримки бізнесу від Катерини Кривошей, керівниці грантових програм для МСП.
  • Огляд ринку СПК очима віконних дилерів: тренди, нюанси, поведінка від Олега Кесслера, керівника проєкту "Віконний Консалтинг" та СЕО спеціалізованого інтернет-порталу oknakonsult.com.
  • Сесії на тему автоматизації бізнес-процесів та використання Google-реклами для віконного і склообробного бізнесу.

TeamWIN Windows & Glass Day 2023 - це унікальна можливість протягом одного дня отримати концентрат перевірених інструментів для розвитку вашого бізнесу, зрозуміти сучасні тенденції віконного ринку, знайти нових партнерів та взяти вектор в активному відновленні нашої країни.

Дата: 8 листопада 2023 року.
Формат: участь наживо або онлайн з можливістю підключення до зали конференції для кожного учасника.
Місце: Конференц-Холл UBI Hall, розташований за адресою вул. Дорогожицька, 8, м. Київ.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Идентификатор: 22843
Ролети з теплим коробом GANT