VinylPlus запрошує на WKC Installer 5.0

VinylPlus запрошує на WKC Installer 5.0

WKC Installer 5.0
На професійній конференції WKC Installer 5.0, яка відбудеться онлайн 20 жовтня 2023 року, знову звернуть увагу на тему сталого розвитку. Томас Хюльсман, генеральний директор VinylPlus, представить успішну європейську програму добровільних зобов'язань промисловості ПВХ.

Програма VinylPlus® націлена на покращення стійкості ПВХ - одного з найпоширеніших пластиків з безліччю застосувань та довгим терміном служби. З нього виготовляють віконні профілі, труби, підлогове покриття, кабелі, спортивне обладнання, меблі тощо. ПВХ можна багаторазово переробляти, і саме над цим працює VinylPlus.

Один із прикладів досягнень програми VinylPlus — добровільне відмовлення учасників від використання свинцевих стабілізаторів та успішне завершення цього процесу у 2015 році. Нещодавно Європейський Союз також заборонив розміщення на своїх ринках виробів із ПВХ.

Більше цікавої інформації про досягнуті успіхи програми сталого розвитку VinylPlus розкаже Томас Хюльсман під час конференції. Не забудьте позначити 20 жовтня 2023 року у своєму календарі та приєднатися до трансляції на YouTube та Facebook.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22849
Алюмінієві профілі Profilco