TeamWIN Windows & Glass Day 2023: відбудеться обговорення того, як бізнес та громадськість можуть долучитися до відбудови

TeamWIN Windows & Glass Day 2023: відбудеться обговорення того, як бізнес та громадськість можуть долучитися до відбудови

TeamWIN Windows & Glas day 2023
На 8 листопада 2023 року запланована бізнес-конференція «Дні вікна і скла в Україні». Ця подія цьогоріч зосереджена на темі відновлення та можливостей для бізнесу в контексті відбудови України.

Одним з ключових моментів конференції буде дискусійна панель під назвою «Відбудова. Як бізнесу та громадськості долучитися до відбудови України». Серед учасників панелі:
  • Артем Гончаренко, представник Агенції відбудови України та голова фонду Реконструкції та розвитку України, який розгляне тему "Будівельні реалії України: відбудова чи відновлення будівель та споруд."
  • Віктор Корж, перший заступник голови ФСТ «Динамо» України, виступатиме з темою "Критерії та умови відбору підрядників для відбудови соціально-спортивної інфраструктури."
  • Олександр Павлов, голова Ділової ради Україна - Ізраїль, поділиться своїми думками на тему "Міжнародні інвестиції, допомога та шляхи співпраці."
  • Максим Уракін, керівник напрямку в Інтерфакс, обговорить "Роль медіа та публічних звітів для міжнародних аудиторів."

Модерувати подію буде Ірина Герасимова, шеф-редактор «5 каналу».

Не пропустіть цю можливість активно сприяти відбудові України. Дата заходу — 8 листопада 2023 року.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Идентификатор: 22864
Ролети з теплим коробом GANT