Завтра відбудеться бізнес-конференція TeamWIN «Дні вікна і скла в Україні» 2023

Завтра відбудеться бізнес-конференція TeamWIN «Дні вікна і скла в Україні» 2023

TeamWIN Windows & Glas day 2023
Завтра, 8 листопада, відбудеться важлива подія для віконно-фасадного ринку - бізнес-конференція TeamWIN під назвою «Дні вікна і скла в Україні» 2023. Вона присвячена темі "Відновлення та можливостям для бізнесу".

Було прикладено максимум зусиль, щоб зібрати власників, СЕО технічних директорів віконних і склообробних компаній в одному місці, і наразі ми раді вітати 185 учасників.

TeamWIN Windows & Glas Day 2023 - це неймовірна можливість отримати концентрат перевірених інструментів для розвитку бізнесу всього за один день. Ця подія дозволить вам визначити напрямок активного відновлення країни, розгорнути перед вами тенденції віконного та фасадного ринку, а також створить нові можливості для знайомств і партнерств.

Для всіх учасників, які прийдуть на конференцію особисто, запрошуємо вас за адресою: м. Київ, вул. Дорогожицька 8, в приміщенні UBI Hall.

А для тих, хто буде приєднуватися онлайн, перевірте вашу пошту, оскільки листи з темою "TeamWIN ДНІ вікна І СКЛА В УКРАЇНІ" вже відправлені. Кожен з вас отримає індивідуальне посилання для зручного участі.

З нетерпінням чекаємо всіх вас на конференції!

Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Идентификатор: 22903
Вікна, двері, балкони REHAU