GLASSO інвестував в естетичні переваги своїх вікон
Слайд: WKC

GLASSO інвестував в естетичні переваги своїх вікон

WKC Installer 5.0
Український виробник вікон GLASSO випустив конструкції без зварних швів.

Презентація для продавців відбулася під час онлайн конференції WKC INSTALLER 5.0, де директор з продажів дилерського відділу GLASSO, Максим Бугаєнко, зазначив, що в умовах високої конкуренції та демпінгу цін продавці вікон стикаються з втратами рентабельності, оскільки візуально конструкції майже не відрізняються між собою. Щоб вирішити цю проблему, GLASSO вибрав технологію, яка фокусується на поліпшенні зовнішнього вигляду продукту.

Компанія встановила обладнання GRAF SL4-FF EVO з безшовною технологією виробництва металопластикових вікон. Кутове з’єднання не має звареного наплаву й має естетичний вигляд, аналогічний дерев'яним та алюмінієвим профілям. Новий продукт отримав назву Glasso VISION.

Серед ключових переваг цієї технології пан Бугаєнко відзначив підвищену міцність, відсутність необхідності в зачистці, наявність еластичного ущільнювача на кутах та захист від геометричних похибок профілю.

Читайте також: Українські виробники можуть самостійно забезпечувати внутрішні потреби країни у вікнах, навіть з урахуванням потреб у відновленні після війни.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 22959
Ролети з теплим коробом GANT