GLASSO підвищує конкурентоспроможність естетичними вікнами
Слайд: WKC

GLASSO підвищує конкурентоспроможність естетичними вікнами

WKC Installer 5.0
Український виробник вікон GLASSO для підвищення конкурентоспроможності зробив ставку на зовнішній вигляд вікон. Компанія почала виготовляти конструкції без зварного шва. Презентація переваг технології саме для продавців відбулася під час онлайн конференції WKC INSTALLER 5.0.

Як зазначив директор з продажів дилерського відділу GLASSO Максим Бугаєнко, продавці вікон втрачають рентабельність бізнесу через високу конкуренцію та демпінг цін, оскільки візуально вигляд конструкцій практично однакові для клієнтів. Тому GLASSO вирішив зосередитися на технології, що покращує зовнішній вигляд виробу.

Компанія встановила обладнання GRAF SL4-FF EVO із безшовною технологією виробництва металопластикових вікон. Кутове з’єднання немає звареного наплаву й виглядає як у дерев'яних та алюмінієвих профілів. Продукт отримав назву Glasso VISION для просування на ринку.

Серед переваг пан Максим назвав підвищену міцність зварного шва, відсутність зачистки, еластичне ущільнення на кутах, захист від похибки з геометрією профілю.

Читайте також: Українські виробники можуть самостійно забезпечити потребу України у вікнах, навіть з урахуванням відбудови після перемоги.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22959
Ролети з теплим коробом GANT