Ponzio Polska стала PROCURAL

Ponzio Polska стала PROCURAL

Як було оголошено у квітні 2023 року, Ponzio Polska продовжує розвиватися як частина німецької групи Laumann Group. Завдяки даному альянсу обидві компанії мають на меті подальший розвиток існуючих ринків та вихід за їх межі. Відповідно до цієї спільної стратегії було створено новий бренд.

Це означає, що з 2024 року Ponzio Polska працюватиме під новою назвою. Оскільки ця подія є важливим етапом в історії нашої компанії, ми підготуємо вас до цієї зміни крок за кроком.

Перш ніж представити наш новий фірмовий стиль, ми хотіли б подякувати вам за нашу попередню співпрацю. Разом з вами ми створили бренд Ponzio, саме завдяки вашому внеску компанія Ponzio Polska здобула таку гарну репутацію, стала впізнаваною у всій Європі, а її продукція відома своїм дизайном та високою якістю. Як один з провідних постачальників алюмінієвих систем, ми впевнені, що сильна позиція компанії, сформована протягом останніх 30 років, а також визнання наших алюмінієвих систем тільки зміцняться під новим брендом.

Назва бренду PROCURAL виникла не випадково: Це поєднання англійських слів "professional" (професійний), "cure" (що означає рішення) та "aluminium" (алюміній). Новий образ бренду представляє преміальні рішення для вікон та дверей, які вже майже 30 років існують на ринку під торговою маркою Ponzio Polska. Логотип супроводжується стилістичною піктограмою літери "P", яка символізує відкрите вікно, спрямоване в майбутнє.

Перехід до PROCURAL відбуватиметься поступово. Умови нашої поточної співпраці залишаються незмінними. На даний момент сайт та електронна пошта Ponzio працюють як і раніше. Ваш персональний менеджер заздалегідь проінформує вас індивідуально про наступні кроки.

Формуючи майбутнє нашої компанії, ми сподіваємося на подальшу співпрацю та взаємну комунікацію, засновану на взаємодії. Разом ми продовжимо розробляти нові та кращі рішення.

Керівництво PROCURAL SP. Z o.o.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 97 479 XX XX +380 97 479 4920
Идентификатор: 22993
Ролети з теплим коробом GANT