На виставці FENSTERBAU FRONTALE компанія ХОППЕ представить нове покоління ручок
Фото: HOPPE

На виставці FENSTERBAU FRONTALE компанія ХОППЕ представить нове покоління ручок

fensterbau/frontale 2024
На виставці FENSTERBAU FRONTALE 2024, що відбудеться з 19 до 22 березня в Нюрнберзі, компанія HOPPE, світовий лідер у виробництві фурнітури для вікон та дверей, представить нове покоління віконних ручок Secustik® з інноваційною технологією монтажу CombiFit.

Головною особливістю нового покоління ручок Secustik® з повністю накривною кришкою розетки є вдосконалена технологія монтажу CombiFit. Ця технологія забезпечує максимальну простоту збірки: достатньо прикрутити підконструкцію CombiFit до профілю, а потім накрити кришкою та насадити ручку. Вбудоване стопорне коромисло надійно утримує ручку на підконструкції.

Щоб забезпечити універсальність використання, підконструкцію CombiFit можна комбінувати з розетками круглої та квадратної форми. Технології Secustik® та VarioFit® також стандартно впроваджені у це нове покоління ручок. Механізм блокування Secustik® забезпечує основний рівень захисту від вторгнення, тоді як запатентована технологія VarioFit® гарантує плавне регулювання положення штифта відповідно до глибини віконного профілю.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23056
Алюмінієві профілі Profilco