HOPPE представить нове покоління віконних ручок Secustik на FENSTERBAU FRONTALE
Фото: HOPPE

HOPPE представить нове покоління віконних ручок Secustik на FENSTERBAU FRONTALE

fensterbau/frontale 2024
Виробник фурнітури для вікон та дверей ХОППЕ представить спеціалістам нове покоління віконних ручок Secustik® з технологією монтажу CombiFit. Компанія скористається міжнародною віконною виставкою FENSTERBAU FRONTALE 2024, яка пройде з 19 до 22 березня в Нюрнберзі.

Головною особливістю нового покоління віконних ручок Secustik® з повністю накривною кришкою розетки є технологія монтажу CombiFit. У ХОППЕ підкреслюють, що ця технологія забезпечує просту збірку: до профілю необхідно прикрутити підконструкцію CombiFit, а потім накрити кришкою та насадити ручку. Вбудоване стопорне коромисло міцно утримує ручку на підконструкції.

Для універсальності підконструкцію CombiFit можна комбінувати з розетками круглої та квадратної форми. Технології Secustik® та VarioFit® також стандартно інтегровані в нове покоління ручок. Механізм блокування Secustik® забезпечує базовий захист від злому. А запатентована технологія VarioFit® відповідає за плавність регулювання положення штифта відповідно до глибини віконного профілю.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 23056
Вікна, двері, балкони REHAU