Весняна онлайн конференція буде присвячена трендам FENSTERBAU FRONTALE 2024

Весняна онлайн конференція буде присвячена трендам FENSTERBAU FRONTALE 2024

WKC VI: Frontale Edition, online
Унікальна можливість для фахівців у сфері віконних технологій – онлайн конференція WKC VI: Frontale Edition – запланована на 24 травня 2024 року. Ця подія обіцяє стати важливим форумом, де експерти обговорять головні тренди та інновації, що були представлені на міжнародній віконній виставці FENSTERBAU FRONTALE 2024.

Серед ключових тем конференції - інновації, нові продукти, а також актуальні аспекти, такі як європейський досвід для українських спеціалістів, інклюзивність, сталий розвиток та зменшення вуглецевого сліду, а також цифрові сервіси та забезпечення безпеки та комфорту.

Серед визначених спікерів на конференції будуть:
- Ельке Харайс, виконавча директорка FENSTERBAU FRONTALE, яка розгляне перспективи співпраці виставки з українським віконним ринком.
- Професор доктор Вольфганг Файст та Адріан Мускатевіц з Passive House Institute, які зосередяться на покращенні енергоефективності віконних конструкцій.
- Юрген Беніц з ift Rosenheim, який висвітлить аспекти клімату, безпеки та віконних конструкцій.
- Марек Карвовський, генеральний директор EPPA Polska, який обговорить вплив перероблення ПВХ-вікон на скорочення викидів CO2 та майбутні енергетичні сертифікати будівель.

Особливою подією конференції буде розширений спецпроєкт: круглий стіл на тему "Тенденції та сучасний вектор розвитку ринку ПВХ систем", у якому візьмуть участь основні постачальники ПВХ профілів.

Дата: 24 травня (п’ятниця).
Місце: YouTube канал журналу "Віконні технології".
Реєстрація на подію доступна за посиланням: http://surl.li/thbyt через Google Forms.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23147
Алюмінієві профілі Profilco