Український проєкт «Community reBuilding» став переможцем New European Bauhaus Prizes 2024
Фото: Cedos

Український проєкт «Community reBuilding» став переможцем New European Bauhaus Prizes 2024

Український проєкт "Community reBuilding" став лауреатом премії New European Bauhaus Prizes 2024 у категорії "Висхідні зірки" за надання пріоритету місцям і людям, які цього найбільше потребують.

За допомогою гранту в розмірі 1 000 000 гривень та менторської підтримки, 10 обраних проєктів↗️ збираються реконструювати наявні будівлі з метою перетворення їх на центри спільнототворення. Мета цих центрів - стати місцями, де люди з різних соціальних груп зможуть збиратися для спільного дозвілля, розвитку спільноти, співпраці та всебічної реалізації.

Організатори програми акцентують на значенні повторного використання ресурсів та енергоефективності у плануванні реновацій. Також вони заохочують учасників використовувати доступні матеріали для ремонту та реставрації, а також закуповувати товари та послуги у місцевих постачальників.

Крім переможця, українська ініціатива представила й інші проєкти на NEB Prizes 2024. Зокрема, друге місце в категорії "Пріоритетні місця та люди, які цього потребують найбільше" здобув проєкт "Leo States" - найбільший приватний модульний притулок у Львові для 200 внутрішньо переміщених осіб, які втратили домівку через війну в Україні.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23146
Нова компактна ручка HOPPE