MACO отримав нагороду за швидку та тиху систему замикання дверей
Фото: Grand Visions

MACO отримав нагороду за швидку та тиху систему замикання дверей

Німецька нагорода за інновації German Innovation Award 2024 дісталася моторизованому дверному замку MACO Protect M-TS. Цей замок оснащений трьома засувками, які забезпечують надійну фіксацію та високу силу закривання, тому двигун використовується тільки для замикання та відмикання. Завдяки такій конструкції двері з електромеханічним замком M-TS відмикаються всього за 0,3 секунди та працюють значно тихіше.

Відкриття дверей із замком M-TS можна налаштувати різними способами, зокрема за допомогою сканера пальця, кодової панелі, смартфона або ключа. Виробники дверей також оцінять простоту встановлення цього замка.

Даніела Тіллер, керівниця відділу продажів і маркетингу MACO, зазначила: «Моторний замок Protect M-TS доповнює повний асортимент дверних замків MACO. Кілька вміло поєднаних компонентів пропонують модульні та індивідуальні варіанти виробництва. Це дозволяє виробникам оптимально реагувати на вимоги місцевого ринку та індивідуальні запити клієнтів».

Також HydroSKIN отримав нагороду German Design Award Gold 2024 як продукт, що надихає та слугує моделлю для всієї галузі.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Связанный контент
Идентификатор: 23194
Фурнітура ХОППЕ для дверей з профілю