ift Rosenheim тестує склопакети відповідно до американської сертифікації
Ілюстраційне фото: Terrillo Walls on Unsplash

ift Rosenheim тестує склопакети відповідно до американської сертифікації

Виробники ізоляційних склопакетів (IGU) тепер можуть тестувати свою продукцію відповідно до стандартів ASTM 2190 перед експортом до США без необхідності проводити ці випробування в Америці. Інститут вікна ift Rosenheim запропонував проведення таких тестів у Європі.

Завдяки цьому європейські виробники можуть перевірити свою продукцію та отримати сертифікат NFRC, який визнається у США. Випробування ift Rosenheim наразі визнані такими організаціями, як NAMI та NFRC, і очікується, що невдовзі до цього переліку приєднаються інші сертифікаційні органи.

Стандарт ASTM E2190 розроблений для герметичних однокамерних або двокамерних склопакетів, передбачає тестування відповідно до стандартів ASTM 2188 та 2189. ASTM 2188 визначає точку роси, тоді як ASTM 2189 оцінює стійкість до запотівання.

Раніше Британський інститут стандартів (BSI) уклав угоду з ift Rosenheim, згідно з якою результати випробувань ift можуть бути використані для отримання знака UKCA. З 2025 року експорт будівельної продукції до Великої Британії буде можливий лише з маркуванням UKCA.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23243
Скляні перегородки від CDA Bufab