Новаторська переробка алюмінію «Loop 80» від компанії ALUMIL

Новаторська переробка алюмінію «Loop 80» від компанії ALUMIL

Ми вже писали про інноваційний прорив компанії з виробництва алюмінієвих профілів ALUMIL – після їхнього успішного запуску програми «Loop 60» у 2023 році. Виробництво компанії стало першим сертифікованим виробництвом алюмінієвих виробів із 60-відсотковим вмістом вторинної сировини. Спираючись на цей фундамент, компанія ALUMIL перевершила свої початкові досягнення, завершивши 2023 рік із показником 67 % переробленого алюмінію у складі сировини, отримавши сертифікат TÜV AUSTRIA, провідного світового органу з сертифікації.

Сьогодні компанія оголосила про офіційний запуск «Loop 80», новаторської інновації, однієї з небагатьох у світі для сертифікованих виробництв із переробки алюмінію та виготовлення профілів для архітектурних систем.

Перехід від 60 % до 80 % у складі сировини до продукту переробки, дає значні екологічні переваги. Така модернізація призводить до скорочення викидів CO2 на 87 % порівняно з вуглецевим слідом виробництва первинного алюмінію. Завдяки повторному використанню наявного алюмінію та зниженню потреби у видобутку бокситів ми сприяємо значній економії енергії та сировини. Loop 80 являє собою великий стрибок уперед у прагненні компанії ALUMIL до сталого розвитку та передових технологій.

На додаток до досягнень компанії ALUMIL у сфері переробки компанія пишається тим, що є одним із 19 партнерів новаторського проєкту REcAL (REcycling technologies for circular aluminium). Ця ініціатива, що отримала фінансування в розмірі 10,6 млн євро в рамках програми Horizon Europe, спрямована на революцію в переробці алюмінію в Європі. Вибір ALUMIL як ключового партнера підкреслює прихильність ALUMIL до сталого розвитку та циркуляційної економіки, а успішний запуск Loop 60 у 2023 році зіграв у цьому вирішальну роль.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 44 377 XX XX +380 44 377 7357
Идентификатор: 23323