Найкраща серед найкращих: система внутрішніх перегородок лофт-дизайну ALUMIL SMARTIA P150 URBAN отримала визнання Archello.com

Найкраща серед найкращих: система внутрішніх перегородок лофт-дизайну ALUMIL SMARTIA P150 URBAN отримала визнання Archello.com

archello.com – міжнародна платформа, що об'єднує архітекторів і дизайнерів з інноваційними продуктами, відзначила систему ALUMIL SMARTIA P150 Urban! Продукт був обраний як одна з 25 найкращих систем засклених перегородок для інтер'єру, що підкреслює його революційний дизайн та функціональність.

Сила інновацій
SMARTIA P150 Urban має унікальний «сталевий вигляд» і складається з окремих скляних панелей, міцно закріплених на багаторівневому алюмінієвому каркасі. Такий дизайн додає нотку сучасної вишуканості та створює відкриту й повітряну атмосферу, сприяючи комунікації та продуктивності в корпоративних офісах, освітніх установах та інших приміщеннях.

Функціональність відповідає продуктивності
Окрім естетичної привабливості, SMARTIA P150 Urban ставить на перше місце продуктивність і функціональність. Система оснащена сучасними ізоляційними матеріалами, що забезпечують оптимальний контроль звуку та конфіденційність у приміщенні. Це дозволяє людям працювати, співпрацювати або відпочивати без перешкод, підвищуючи загальний комфорт і продуктивність.

Безшовна інтеграція, легкий монтаж
Однією з ключових переваг продукту є його модульна конструкція, яка дозволяє безперешкодно інтегруватися з існуючими конструкціями і дає можливість архітекторам і дизайнерам створювати гнучкі просторові конфігурації. Крім того, монтаж є ефективним і простим завдяки попередньо сконструйованим компонентам системи та сумісності зі стандартними будівельними практиками.

Свідчення досконалості
Визнання Archello одним з 25 найкращих виробників засклених перегородок для інтер'єру свідчить про прагнення компанії ALUMIL до досконалості та інновацій. Оскільки архітектори і дизайнери продовжують шукати передові рішення для формування архітектурного середовища, SMARTIA P150 від ALUMIL залишається яскравим прикладом винахідливості та універсальності в дизайні інтер'єру.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 44 377 XX XX +380 44 377 7357
Идентификатор: 23180
CDA Bufab