Будівельним компаніям розповіли, як співпрацювати із закладами профтехосвіти
Фото: EdUP

Будівельним компаніям розповіли, як співпрацювати із закладами профтехосвіти

17 будівельних компаній долучилися до тренінгу «Навчаємось разом: публічно-приватне партнерство в дії», організованого в межах проєкту EdUP. Учасники заходу ознайомилися з практичними аспектами взаємодії з закладами професійно-технічної освіти для задоволення потреб у кваліфікованих кадрах. Вони отримали поради, як налагоджувати співпрацю з П (ПТ)О для залучення майбутніх працівників.

Як підкреслив Сергій Сорокун, директор Glas Trösch Ukraine, тренінг допоміг структурувати розуміння професійної освіти та сформувати подальші кроки для співпраці з освітніми закладами.

У рамках заходу учасники розглянули реальні приклади ефективної співпраці між бізнесом і навчальними закладами, а також обговорили типові помилки, яких варто уникати. Зазначалося, що для ефективного партнерства важливо забезпечити взаємну вигоду: заклади профосвіти готують студентів для ринку праці, а бізнес отримує кваліфікованих працівників, готових до виконання виробничих завдань.

Проєкт EdUP раніше підписав меморандум з Асоціацією «Українські виробники світлопрозорих конструкцій» щодо вдосконалення професійної освіти в Україні, що додатково підкреслює важливість налагодження співпраці між освітою та бізнесом.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23342
Виробництво вікон Viknar`off