Будівельним компаніям розказали про форми співпраці з закладами профтехосвіти
Фото: EdUP
Обговорили питання дефіциту кадрів через співпрацю бізнесу з закладами професійної освіти

Будівельним компаніям розказали про форми співпраці з закладами профтехосвіти

Будівельні компанії взяли участь у тренінгу «Навчаємось разом: публічно-приватне партнерство в дії» від проєкту EdUP. 17 компаній будівельної галузі дізналися як практично взаємодіяти з системою профтехосвіти для забезпечення кадрових потреб підприємства: як заходити в заклади П(ПТ)О для співпраці.

Як зазначив Сергій Сорокун, директор Glas Trösch Ukraine, отримана інформація допомогла структурувати знання про сферу професійної освіти та спланувати напрямки подальшої співпраці з училищами.

На тренінгу розглядалися не лише практичні приклади ефективної співпраці бізнесу та закладів профосвіти, а й обговорювалися основні помилки партнерства. Для отримання кваліфікованих кадрів співпраця між бізнесом та закладами профосвіти має бути взаємовигідною. Заклади профосвіти прагнуть випускати підготовлених студентів, які знайдуть роботу за фахом, а бізнес прагне отримати кваліфікованих працівників, здатних виконувати цю роботу.

Раніше проєкт EdUP підписав меморандум з Асоціацією «Українські виробники світлопрозорих конструкцій» щодо вдосконалення професійної освіти.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23342