Ресторан на Зюльті отримав нові штормостійкі вікна від Schüco
Фото: Architekturfotografie Bach (с) Schüco International KG

Ресторан на Зюльті отримав нові штормостійкі вікна від Schüco

На острові Зюльт, що на узбережжі Північного моря, відомий ресторан завершив масштабну модернізацію після майже 40 років експлуатації. Оновлення передбачало заміну фасаду та встановлення інноваційних віконних і розсувних систем, які відповідають суворим вимогам місцевого клімату. Для цього було обрано рішення від Schüco — підйомно-розсувну систему ASE 80.HI та вікна AWS 75 SI+.

Старі дерев’яні вікна більше не справлялися з викликами постійних сильних вітрів і солоного морського повітря. Алюмінієві профілі Schüco, які використовувались у проєкті, забезпечують стійкість до вітрових навантажень класу B5/C5, герметичність до дощу (E900/E1050) і високий рівень повітронепроникності (клас 3).

Незважаючи на технічні вдосконалення, дизайн ресторану зберігав свою автентичність: нові алюмінієві вікна були пофарбовані у відтінок, максимально наближений до природної деревини. Крім того, спеціальне покриття Duraflon гарантує захист від корозії, що надзвичайно важливо для будівлі в умовах постійної дії морського повітря.

Для зручного моніторингу та обслуговування вікон було використано цифрову систему IoF ID. За допомогою QR-коду доступна вся інформація про віконні системи, гарантії та технічні перевірки.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23386
HOPPE. Віконні ручки SecuForte