profine Group посилює позиції на ринку завдяки придбанню EFP
Фото: profine Group

profine Group посилює позиції на ринку завдяки придбанню EFP

Компанія profine Group придбала нідерландського виробника алюмінієвих профільних систем EFP International B.V. (EFP), що випускає продукцію під брендом "EFP European Facade Products". EFP спеціалізується на виробництві фасадних систем для архітекторів і пропонує рішення для фасадів, поєднуючи європейські технології з ефективними виробничими процесами.

До асортименту компанії входять фасадні системи, світлові ліхтарі, аеродинамічні профілі, жалюзі, сонцезахисні системи, вікна, двері та облицювальні системи. EFP працює на ринках Європи, Близького Сходу, Азії та Африки, обслуговуючи такі об'єкти, як готелі, офісні центри, спортивні комплекси, лікарні та аеропорти.

Придбання EFP посилить позиції profine Group на міжнародному ринку будівництва, дозволяючи компанії розширити свій асортимент алюмінієвими системами та використати бренд Kömmerling. Власник та генеральний директор profine Group, доктор Петер Мросік, зазначив, що угода об'єднує дві сильні компанії, орієнтовані на інноваційні рішення та сталий розвиток.

Генеральний менеджер EFP Брам Ганнессен вважає, що партнерство з profine Group дозволить компанії зробити значний крок у своєму міжнародному розвитку.

Раніше на ринку алюмінієвих систем відбулося придбання німецькою Laumann Group контрольного пакета акцій польської компанії Ponzio Polska, яка виробляє алюмінієві профільні системи для будівельної галузі.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Идентификатор: 23400
Алюмінієві профілі Profilco