profine Group придбала виробника алюмінієвих профільних систем EFP International B.V.
Фото: profine Group
Придбання EFP знаменує важливу віху в стратегії profine Group щодо доповнення свого портфоліо продуктів алюмінієвими системами. Зліва направо: Брем Ганнессен та доктор Петер А. Мросік у штаб-квартирі EFP International BV у Марумі, Нідерланди.

profine Group придбала виробника алюмінієвих профільних систем EFP International B.V.

profine Group оголосила про придбання EFP International B.V. (EFP), нідерландського виробника алюмінієвих профільних систем під брендом "EFP European Facade Products". EFP спеціалізується на розробці та виробництві фасадних систем для архітекторів.

Асортимент продукції EFP включає фасадні системи, світлові ліхтарі, аеродинамічні профілі, жалюзі, сонцезахисні системи, вікна, двері, а також системи для облицювання. Компанія пропонує рішення для фасадів, поєднуючи європейські технології та ефективні виробничі процеси.

EFP працює на ринках Європи, Близького Сходу, Азії та Африки, обслуговуючи такі об’єкти, як готелі, офісні центри, спортивні комплекси, лікарні та аеропорти.

Придбання EFP посилить позиції profine Group на міжнародному ринку будівництва та ремонту, розширивши асортимент алюмінієвими системами. Цей крок дозволить profine Group розширити пропозицію продуктів на міжнародних ринках, використовуючи бренд Kömmerling.

Власник та генеральний директор profine Group, доктор Петер Мросік (Peter A. Mrosik), зазначив: «Ця угода об'єднує дві сильні компанії, які прагнуть запропонувати інноваційні рішення для фасадної галузі, з акцентом на сталий розвиток».

Генеральний менеджер EFP Брам Ганнессен (Bram Hannessen) додав: «Знайшовши в profine Group надійного партнера, ми зможемо зробити наступний крок у міжнародному зростанні».

Також раніше відбулося перегрупування на ринку алюмінієвих систем: німецька Laumann Group придбала контрольний пакет акцій Ponzio Polska, яка є виробником алюмінієвих профільних систем для будівельної галузі.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23400