Вікно PERFECT

Нет в наличии
Вікно PERFECT
0
1. Вікно PERFECT справді довговічне. Цьому сприяють якісна німецька фурнітура, високоякісний ПВХ профіль, армування товщиною 1,4 мм., використання додаткових опцій фрунітури, таких як мікроліфт на кожній стулці, якісний монтаж вікна, виконаний нашими спеціалістами.
2. Вікно PERFECT є ощадливим завдяки використанню енергозберігаючих склопакетів, з спеціальним напиленням іонів срібла, завдяки використанню п'ятикамерного ПВХ профілю, влитому у профіль ущільнювачу та теплому монтажу, який можуть виконати наші фахівці.
3. Вікно PERFECT є безпечним завдяки можливості безпечного догляду за ним, адже всі стулки у вікні відкриваються і його можна легко та безпечно помити. Вікно PERFECT володіє додатковими фурнітурними елементами, які запобігають проникненню ззовні та відкривання вікна дітьми.
4. Вікно PERFECT забезпечить Вам зручність та комфорт при його використанні. У вікнах PERFECT всі стулки відкриваються, володіють функціями ступеневого нахилу та мікровентиляції, мають захист від комах і бездоганну шумоізоляцію.
5. Всі вікна PERFECT є двохстулковими, а отже, вони є симетричними. Завдяки проектуванню з мінімальною кількість імпостів вікна PERFECT є панорамниим і крізь них попадає максимум світла. Такі вікна виглядають доволі масивними завдяки ширині пвх профілю.
6. Аналізуючий сучасний віконний ринок з впевненістю заявляємо, що вікно PERFECT не має аналогів за співвідношенням ціна та якість!
Технические характеристики
Артикул13680
Обновление: 10.12.2014
Добавлено: 15.05.2012
Идентификатор: 13680

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Похожие товары в наличии
Работаем во время ВП
7 655 грн
Premium
Работаем во время ВП
Окна Salamander
4 200 грн
Optim
Работаем во время ВП
Выход на балкон Rehau E60 1800х2100
7 500 грн
Optim
Работаем во время ВП
2 000 грн
Optim
Работаем во время ВП
Арочное окно с энергосбережением
11 340 грн
Prof
Виробництво вікон Viknar`off