Rehau Луцьк

Нет в наличии
Rehau Луцьк
Металопластикові вікна REHAU – це гарантія надійності та захисту вашої оселі від проникнення холоду та вологи. Працюючи багато років на ринку виробництва, компанія зарекомендувала себе як виробник найкращих вікон для квартир, дитячих садочків та лікарень, офісних приміщень, а також вітражів та зимових садів.
Перевагами вікон REHAU являється якісний профіль без будь-яких дефектів та викривлень, ідеально гладка поверхня пластику, яка не потребує особливого підходу та догляду, а також відповідність армування європейським стандартам, що сягає 1,5-2 мм. Ущільнювач, що використовується у виробництві вікон, має унікальну «двохпелюсткову» форму, що забезпечує додатковий захист від проникнення вологи та повітря. Деталі фурнітури кріпляться до вікна, прошиваючись не лише через пластиковий профіль, але і через армований каркас. Якість виробів від REHAU підтверджена 40-річною гарантією, що надається на кожен товар при покупці.
Обирайте металопластикові конструкції від REHAU, і ви отримаєте найкращі вікна європейської якості за доступною кожному ціною.
Технические характеристики
Артикул23680
Обновление: 30.01.2018
Добавлено: 03.01.2013
Идентификатор: 23680

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Похожие товары в наличии