Деревяні вікна.

Нет в наличии
Продавец: МирОкон
Деревяні вікна.
Вікна для нас така ж звична річ, як і повітря. Ми дихаємо кожну секунду, але не помічаємо цього. Так само і з вікнами. Вони приносять в наші будинки світло, тепло і свіже повітря, а тим часом ми згадуємо про них, коли приходить час генерального прибирання або заміни вікон.

Будь-яке вікно – важлива частина будинку, воно має бути і його окрасою. В цьому випадку перевага віддається дерев’яним вікнам. Погодьтеся, вікна дерев’яні набагато гарніше пластикових і можуть доповнити будь-який інтер’єр. Тільки дерев’яні вікна можуть бути різних кольорів, розмірів і стилів. Кожне вікно, виготовлене за індивідуальним замовленням, є унікальним.

Дерев’яні вікна мають ще одну величезну перевагу: на відміну від пластикових вікон вони абсолютно нешкідливі. Дерево є природним природним матеріалом, а вікно з пластика влітку при високій температурі нагрівається і починає виділяти шкідливі для людського організму токсини. Чому варто замовити та придбати дерев’яні вікна саме у нас?

Переваги наших віконних блоків:

Використовуваний матеріал – високоміцний тришаровий клеєний брус з масиву сосни, дуба, ясена, модрини і меранті забезпечує надійну морозостійкість, екологічність, низьку тепло-і звукопровідність.
Склопакет – двокамерний, повністю виключає зіткнення скла з алюмінієвими деталями, підвищена звуко-і теплоізоляція. Також можливе встановлення склопакетів з тонованим, броньованим або енергозберігаючим склом.
Типи відкриттів: поворотне, поворотно-відкидне, відкидне з режимами мікропровітрювання-забезпечують комфортне і практичне використання вікон.
Виготовлення дерев’яних вікон з використанням фурнітури «Roto – NT» (Німеччина), що володіє особливою міцністю, високою атмосферостойкостью і навіть опірністю до впливу солоної води. (Ф 14 – ф 18)
Забарвлення – екологічно чисті, атмосферостійкі, ізолюючі лаки і фарби фірми «Sikkens» (Німеччина), що забезпечують надійність і стійкість забарвлення.
Установка створочного профілю FP 23/41 – алюмінієвий профіль, який захищає низ стулок від несприятливого впливу навколишнього середовища та механічних пошкоджень. Використання профілю разом з водовідвідних профілем фірми «Gutmann» (Німеччина) дозволяє продовжити термін служби виробів в декілька раз
Технические характеристики
Артикул34386
Обновление: 17.07.2013
Добавлено: 16.07.2013
Идентификатор: 34386

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Похожие товары в наличии

Другие предложения товаров и услуг

vikna.ua