Захисні конструкції для банків (броньовані банківські перегородки) від компанії «Фаворбуд» (Львів).

Нет в наличии
Продавец: ФаворБуд
Захисні конструкції для банків (броньовані банківські перегородки) від компанії «Фаворбуд» (Львів).
Пропонуємо увесь спектр конструкцій для захисту клієнтів, персоналу і банківського майна.
Захисні конструкції для банків.
Клас тривкості ОЗК-2 по ДСТУ 4547: 2006
Призначення: захист людей і матеріальних цінностей від вогнепальної зброї з можливістю спостереження за об`єктами в касах банків; пунктах обміну валюти; на внутрішніх постах охорони банків, в місцях видачі грошей і документів.
Відповідно до побажань замовника можемо встановити наступні захисні конструкції:
- перегородки захисні, які додатково можуть бути обладнані пристроєм передавальним (лоток захисний, шлюз захисний);
- вікна захисні;
- двері захисні.
Уся продукція сертифікована та відповідає вимогам НБУ.
Перегородки захисні
При виготовленні перегородок використовується алюмінієвий профіль, зміцнений сталевими пластинами під необхідний клас захисту, який може бути забарвлений високоякісною порошковою фарбою у будь-який колір за каталогом RAL. В якості заповнення захисних конструкцій пропонуємо кулетривкий скляний, кулетривкий непрозорий заповнювачі, або їх комбінацію.
Кулетривкі захисні перегородки додатково можуть бути обладнані пристроєм передавальним (лоток захисний, шлюз захисний), та відповідають вимогам НБУ, ДСТУ, та рекомендаціям Державної служби охорони.
Моделі захисних перегородок: СКЛ-ПЗПб-ОЗК2. Клас тривкості ОЗК2 «БО» (безосколкове), ДСТУ 4547: 2006; стійке до дії 7,62мм кулі пістолетного набою 57-Н-134с (пістолет ТТ).
Двері захисні кулетривкі.
При виготовленні таких дверей використовується алюмінієвий профіль, зміцнений сталевими пластинами під необхідний клас захисту, який може бути забарвлений високоякісною порошковою фарбою у будь-який колір за каталогом RAL. В якості наповнення дверей пропонуємо кулетривкий скляний, кулетривкий непрозорий заповнювачі, або їх комбінацію.
Кулетривкі двері відповідають вимогам НБУ, ДСТУ, рекомендаціям Державної служби охорони.
Моделі захисних дверей.
СКЛ-ДЗПб-ОЗК2. Клас тривкості ОЗК2 «БО» (безосколкове), ДСТУ 4547: 2006; стійке до дії 7,62 мм кулі пістолетного набою 57-Н-134с (пістолет ТТ);
СКЛ-ДЗПо-ОЗК2. Клас тривкості ОЗК2 «О» (осколкове), ДСТУ 4547: 2006; стійке до дії 7,62мм кулі пістолетного набою 57-Н-134с (пістолет ТТ).
Вікна захисні кулетривкі.
Призначення: створення безпечних умов для працівників і відвідувачів будь-яких приміщень, що мають потенційну вірогідність озброєного нападу. Застосовується як для зовнішнього, так і внутрішнього захисного скління, зокрема: в касах банків; пунктах обміну валюти; на внутрішніх постах охорони банків, у місцях видачі грошей і документів; при будівництві перегородок, вітражів і фасадів будівель, що вимагають захисту. При виготовленні таких вікон використовуємо алюмінієвий профіль, зміцнений під необхідний клас захисту, який може бути забарвлений високоякісною порошковою фарбою у будь-який колір за каталогом RAL.
Кулетривкі вікна відповідають вимогам НБУ, ДСТУ, та рекомендаціям Державної служби охорони.
Моделі захисних вікон: СКЛ-ОЗПб-ОЗК2. Клас тривкості ОЗК2 «БО» (безосколкове), ДСТУ 4547: 2006; стійке до дії 7,62 мм кулі пістолетного набою 57-Н-134с (пістолет ТТ).
Пристрої передавальні (лоток захисний, шлюз захисний).
Призначення: елемент конструкції перегородки захисної, банківської стійки, кабіни кулетривкої, захисного бар`єру і так далі, використовуваний для проведення операцій передачі матеріальних цінностей і документів між касиром і клієнтом.
Призначення: безпечна передача інкасаторських сумок, великих партій грошей в пачках, цінностей через захисну перегородку.. Може бути застосований у банках, обмінних пунктах, магазинах, охоронних відділеннях і тому подібне Шлюзи для передачі цінностей відповідають вимогам НБУ, ДСТУ, рекомендаціям Державної служби охорони.
Пристрої передавальні відповідають класу тривкості ОЗК2 (ДСТУ 4547: 2006) і мають конструкцію, що виключає проникнення кулі в захищену область і надаючи можливість спостереження за об`єктами.
Пристрої передавальні відповідають вимогам НБУ, ДСТУ, рекомендаціям Державної служби охорони.
Технические характеристики
Артикул34486
Обновление: 08.08.2013
Добавлено: 22.07.2013
Идентификатор: 34486

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа