Балконы под ключ.

Нет в наличии
Продавец: Євровід
Балконы под ключ.
Алкони з анодованого алюмінію.

Такий самий вид скління, як і балкони зі стального кутника, тільки замість стального кутника 25х25х3 використовується алюмінієвий кутник 25х25х2, а також тавр 50х30х3.

Основні недоліки:

1. Скло ставиться в автомобільний ущільнювач, який з часом зсихається. На стиках ущільнювача утворюються щілини, через які затікає вода. Чорний силікон не рятує: різні коефіцієнти розширення принагріванні/охолодженні. Гумовий ущільнювач на сонці сильно розширюється, на холоді стискається. У силіконового герметика ці розширення практично відсутні.

2. Конструкція сильно хитається. Для низької балконної рами (до 1,45 м) це не критично. Для високих рам (до 1,85 м) це вже дуже помітно. Після висоти 1,85 це вже неприпустимо. Основна відповідь на такі зауваженнязі сторони замовника: "Ну то й що? Не бійтеся - не впаде."

3. Елементи балконної рами з анодованого алюмінію кріпляться внахлест оцинкованими гвинтами та гайками М4. Причому всі монтажники таких балконів та лоджій ігнорують гровери.
Як показує практика, близько 30% гвинтів та гаєк, незважаючи на оцинковку, все одно піддаються корозії. Тобто сама алюмінієва рама не іржавіє, але корозія б'є по найслабшим місцям - по місцям кріплення. Самена них лягає левова доля усіх навантажень.

4. Жорсткість балкона або лоджії забеспечується встановленим склом. Спробуйте розхитати вже зібрану, але ще не засклену раму - жахнетеся. Тим більше, жорсткість створки також забезпечується за рахунок скла. Поки гумовий ущільнювач новий проблем немає. Через деякий час вони з'являються. Створка починає "просідати" в куті, протилежному нижньому навісу.

5. Створки кріпляться на навіси з чорного металу. Видно усі монтажні з'єднання.
Технические характеристики
Артикул35929
Обновление: 27.10.2016
Добавлено: 24.10.2013
Идентификатор: 35929

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Похожие товары в наличии
Работаем во время ВП
Балконы
55 000 грн
Optim
Работаем во время ВП
Окно на лоджию
3 900 грн
Optim
Работаем во время ВП
Вынос балкона 250 мм.
300 грн
Prof
Работаем во время ВП
Балконы и лоджии
65 000 грн
Prof
Работаем во время ВП
Балкон под ключ
110 000 грн
Prof
Работаем во время ВП
13 900 грн
Prof
Работаем во время ВП
Французский балкон
26 500 грн
Prof
Виробництво вікон Viknar`off