Якісний п'ятикамерний віконний ПВХ профіль PERFECT 5 Energy

Нет в наличии
Продавец: Perfect ТМ
Якісний п'ятикамерний віконний ПВХ профіль PERFECT 5 Energy
5-И КАМЕРНА ПРОФІЛЬНА система
Найпопулярніша п’ятикамерна система нового покоління відповідає всім вимогам щодо енергоефективності. Високий показник теплоопору та звукоізоляції зумовлює широку сферу використання – від квартир в центрі міста до заміських будинків.
Даний 5-ти камерний профіль володіє оптимальним коефіцієнтом опору теплопередачі – 0,91 м.кв. С./Вт.

П-ПОДІБНЕ АРМУВАННЯ
Оцинкований метал всередині профілю забезпечує можливість виготовлення великогабаритних конструкцій завдяки підсиленій жорсткості та стійкості. П-подібне армування в п’ятикамерному профілю 1,4 мм.
Вікно не боїться температурних стрибків, сильних вітрів, а головне – не піддається деформації. Спеціальне покриття армування захищає його від пошкоджень та корозії.

ПРОТИЗЛАМНА ВІКОННА ручка
Для сучасної та енергоефективної системи підбираються елементи найвищої якості, в тому числі ручки. Серія Energy комплектується протизламними німецькими ручками HOPPE Secustic, які звуковим сигналом попереджують про відкривання вікон і блокуються при спробі зламу ззовні.
Крім того, ергономічна форма та відмінний дизайн, підібраний провідними спеціалістами, зробили їх безсумнівними лідерами на ринку.

СКЛОПАКЕТИ
Ширина рами забезпечує можливість застосування одно та двокамерних склопакетів шириною до 32 мм. Для серії автоматично використовується енергозберігаюче скло, яке не випускає тепло з приміщення і комфортне на дотик.
Спеціальне напилення не пошкоджується та не зменшує ефективності з роками. Також можливе використання сонцезахисних, гартованих, тонованих стекол з інкрустацією та вітражами!

ЯКІСНА НІМЕЦЬКА ФУРНІТУРА
Використовується лише німецька фурнітура найвищої якості, яка дозволяє просто та зручно користуватися вікном. Плавні лінії – це не лише естетика та дизайн, це зручність та простота в догляді.
Інноваційність та передові технології гарантують справну роботу після тисяч відкривань!

Утеплення ПІДСТАВОЧНОЇ планки
Не тільки рама та стулка повинні бути теплими. Для транспортування та монтування використовується підставочна планка (мауерлат), який також утеплюється.
Пінополіуретанове заповнення зменшує містки холоду, тим самим захищаючи від конденсату та промерзання місць установки підвіконників та відливів.

ПАЗОВИЙ УЩІЛЬНЮВАЧ "ДОМОГОСПОДАРКА"
Полегшити прибирання та усунути незручності в користуванні допоможе пазовий ущільнювач.
Захищаючи від бруду та пилу в шві, він також згладжує форму та покращує вигляд відкритого вікна.

ЕЛЕГАНТНИЙ СІРИЙ УЩІЛЬНЮВАЧ
Контраст чорного та білого – звичайно стильно, однак в сучасній віконній естетиці передбачається максимальна згладженість форм та м’які переходи кольору.
Для серії в білому забарвленні використовується якісний ущільнювач світло-сірого відтінку.

СТУПЕНЕВИЙ НАХИЛ
Постійно забезпечити свіже повітря в приміщенні зможе функція ступеневого відкиду, дозволяючи вибрати самостійно одну з чотирьох позицій.
Крім того ривки вітру не зможуть зачинити вікно, а під час провітрювання гарантується відсутність протягів.

ОБМЕЖУВАЧ ВІДКРИВАННЯ СТУЛКИ
Ривки вітру більше не лякають. Опція обмежувача повороту стулки зафіксує її в крайньому положенні і вбереже відкоси, меблі чи вазони від пошкоджень.

ЗАОКРУГЛЕНИЙ "ФРАНЦУЗЬКИЙ" штапик
Витончений заокруглений штапик – найсучасніша тенденція віконного ринку, що підкреслює стиль та смак власників. Глянцева біла поверхня виглядає охайно та легко очищається.
Естетика прямих ліній та згладжених форм – бездоганна гармонія для будь-якого інтер’єру.

ЕКСКЛЮЗИВНІ СУЧАСНІ КОЛЬОРИ ЛАМІНАЦІЇ
Стильові рішення інтрер'єру тепер підкреслюються за допомогою вікон. Для серії підібрано універсальні та особливі кольори ламінації, котра може бути нанесена як з одного боку, так і з обох на фарбованій основі.
Високоякісне покриття не втрачає забарвлення, не тріскає і максимально наближене до дерева.
Технические характеристики
Артикул37694
Обновление: 17.01.2019
Добавлено: 14.03.2014
Идентификатор: 37694

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Похожие товары в наличии

Другие предложения товаров и услуг

Алюмінієві профілі Profilco