ворота в'їздні відкатні та розпашні

Нет в наличии
ворота в'їздні відкатні та розпашні
Відкатні ворота – це  сучасний, оптимальний, надійний, варіант для прибудинкових територій чи підприємства.
Основна перевага відкатних воріт є те, що вони відкриваються паралельно паркану -  що дозволяє значно економити простір перед воротами, не перегороджуючи при відкритому положенні прохід збоку. Завдяки опорним роликам відсувні ворота рухаються не торкаючись землі, зимою це полегшує експлуатацію таких воріт порівняно з розпашними воротами, тим що не потрібно розчищати сніг для відкриття воріт. Простота конструкції - запорука надійності і довговічності. Різноманітні дизайнерські рішення дозволять підібрати варіант, що максимально поєднуватиметься з дизайном будь-якої будови. В наявності є фурнітура до відкатних воріт.
Відкатні ворота які ми вам пропонуємо складаються з таких комплектуючих:
- закладна (швелер 14-20 мм.) служить закладна для встановлення на неї опорних роликів,  верхніх направляючих та автоматики;
- каркас – розмір пройому, плюс 30-40 % від пройому. Зовнішній каркас виконується з великої труби (50*50 або 60*30 мм.) внутрішній каркас з меншої труби (40*20 мм.);
- внутрішня заливка воріт – матеріал заливки можливий будь-який по бажанню замовника, це може бути профнастил
- автоматика – автоматику клієнт може замовляти по бажанню. Ми пропонуємо на ваш вибір двигуни відомих фірм виробників, це російської DoorHan  та італійської  Faaс, Nice, Came. За помірну ціну ви отримаєте якісну автоматику, пристосовану до наших кліматичних умов, а також сервісне гарантійне обслуговування.
  Відкатні ворота являють собою самонесучий каркас, переміщення алюмінієвої рами воріт із заповненням здійснюється по роликовим опорам, встановленим на фундаменті поза зоною проїзду воріт (за отвором).
  Нова система профілів і комплектуючих забезпечує можливість установки безліч варіантів заповнень полотна воріт і хвіртки, що дозволяє виготовляти висококонкурентні і високоякісні конструкції для різних цінових сегментів.
  Економічні варіанти конструкцій із заповненням профільованим листом, профілем роликової прокатки, оцинкованим листом і тд. ;
  Конструкції преміум - сегмента з різними варіантами алюмінієвого заповнення.
  При складанні рами воріт або хвіртки застосовуються тільки свердлильні й відрізні операції, виключена необхідність фрезерування профілю імпоста та зварювальних робіт. Кількість профілів і трудомістких складальних операцій мінімально.
  Для більш комфортного управління воротами та хвірткою передбачена можливість установки систем автоматики.
Переваги профілів і комплектуючих
Приховане кріплення
Відсутність видимих елементів кріплення забезпечує естетичний зовнішній вигляд конструкцій.
Приховане кріплення забезпечує більш високий ступінь захисту від несанкціонованого доступу.
Безшумність роботи воріт досягається за рахунок використання опор з роликами з поліаміду.
Стійкість до корозії
Всі основні елементи конструкції виготовляються з пофарбованого полімером алюмінієвого профілю, що надійно захищає вироби від несприятливого впливу атмосфери, виключає корозію і збільшує термін експлуатації.
Ремонтопридатність і простий монтаж заповнення
Конструкція профілів передбачає можливість швидкої заміни пошкоджених елементів полотна воріт або хвіртки без попереднього розбирання рами при демонтажі заповнення.
Заповнення встановлюється в паз профілю рами, фіксується самонарізаючими гвинтами або заклепками.
Широка кольорова гамма
Алюмінієві профілі мають глянцеву структуру поверхні і представлені в різних кольорах.
Комбінації колірної гами профілів рами та заповнення воріт або хвіртки дозволяють виготовити і запропонувати покупцям дійсно оригінальні за колірним рішенням вироби.
Висока надійність
Оптимальна геометрія, високі характеристики профілів і комплектуючих забезпечують надійність і тривалу працездатність конструкцій.
Мінімальний робочий ресурс відкатних воріт становить 25 000 циклів відкривання і закривання, що орієнтовно відповідає 15 рокам експлуатації воріт (по чотири відкривання і закривання воріт щодня протягом усього періоду). Джерело:

Розпашні ворота - це, швидше за все, найперший тип воріт придуманих людиною, і через велику кількість років їх конструкція анітрохи не застаріла, скоріше, навпаки, за цей час були виправлені всі недоліки і внесено безліч удосконалень. Старовинний класичний вид розпашних воріт здавна користувався популярністю, тому вибір покупців падає саме на розпашні ворота. Ціни на них остаточно роблять ці ворота привабливими.
 Автоматичні розпашні ворота добре вписуються у вже готові огорожі. Вони прості в установці і надійні в експлуатації, так як сучасні технології дозволяють виробляти розпашні ворота, які нічим не поступаються будь-яким іншим типам воріт.
За рахунок надійності пристрою воріт і простоті роботи, розпашні ворота заслужили популярності у всіх сферах будівельної справи.
Ворота можуть бути глухими, з обшивкою різних матеріалів. А також елементи ковки, надають таким воротам найбільш вишуканий вигляд. 
  Отже, можна виділити основні переваги розпашних воріт:
старовинний класичний вид воріт, здавна користувався популярністю, відсутність несучої балки і роликів, - немає необхідності заливати фундамент під роликові платформи. 
Але, на жаль, є і деякі моменти, на які слід звернути увагу, наприклад вимоги до бетонування опорних стовпів, на які будуть навішуватись створки воріт. Якщо маса створок вище 200 кг і їх довжина більше 2 метрів, то між стовпів наполегливо рекомендують залити стрічковий фундамент, в іншому випадку є ризик того, що навесні після танення снігу і підняття рівня ґрунтових вод створки воріт "підуть" назустріч один одному разом зі своїми стовпами. 
  Розпашні ворота володіють оптимальним співвідношенням ціна / якість а враховуючи те, що їх можна встановити практично в будь-якому отворі, зовсім не дивно чому вони завоювали таку популярність. Крім того, існує можливість забезпечити вже експлуатовані ворота автоматичними електроприводами, якою і користується чимала кількість людей, спочатку замовляючи виготовлення і монтаж воріт, а назбиравши ще трохи коштів, дозамовляють установку автоматики для воріт. Автоматичне управління дозволить легко відкрити розсувні ворота, не виходячи при цьому з машини. Ви можете замовити у нас брелок, яким можна відкривати не тільки автоматичні ворота будинку, але і за допомогою того ж брелка ви зможете заїжджати на офісну парковку або на будь-який інший об'єкт, де є дистанційно керована автоматика для воріт. 
Важливу роль в зручності експлуатації автоматичних розпашних воріт мають якість блоків автоматики і силових приводів. Ми рекомендуємо застосовувати комплектуючі виключно тих виробників, які добре себе зарекомендували, які пройшли перевірку часом. І найголовніше - монтаж автоматики, розпашних воріт, та й будь-яких інших, повинен проводитися висококваліфікованим персоналом. Джерело:
Технические характеристики
Артикул42168
Обновление: 30.01.2018
Добавлено: 08.01.2015
Идентификатор: 42168

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Похожие товары в наличии
Работаем во время ВП
Ворота гаражные секционные
4 990 грн
Optim
Работаем во время ВП
Гаражные ворота
28 400 грн
Prof
Работаем во время ВП
Роллеты, роллеты прозрачные
300 евро
Работаем во время ВП
Алюминиевые откатные ворота
8 000 грн
Работаем во время ВП
Ворота гаражные
500 евро
Работаем во время ВП
Ремонт ворот в Днепре