Decco

Нет в наличии
Decco
Пропонуємо якісні вікна Decco від польського виробника DECCO, системи: 60 (4-кам.), 71 (6-кам), 82 (6-кам.), 83 (7-кам.) Володіє елегантною геометрією і відповідає всім новітнім Європейським вимогою по параметрам. Виготовлений з високого класу ПВХ, підходить як для односімейних будинків, так і для великих інвестицій.
За короткий час профіль DECCO зумів міцно закріпитися на ринках Світлопрозорі конструкцій в західній і центральній Європі і завоювати довіру клієнтів у багатьох країнах. З травня 2006 року профіль DECCO представлений на українському ринку і за такий короткий відрізок часу зумів не тільки закріпитися в Україні, а й на сьогоднішній день зумів зайняти одне з лідируючих місць по продажах серед всіх профільних систем, представлених на території України.

Це обумовлено, перш за все, якістю і технологічністю профілю, вдалим чином поєднує з елегантним інноваційним дизайном. Систему вигідно відрізняють мякі форми, ідеальний глянець, досконала білизна, які не втратять своїх властивостей в процесі експлуатації готового виробу і будуть багато років радувати око клієнта, який зупинив свій вибір на вікнах з профілю DECCO. Джерело:
Технические характеристики
Артикул47391
Обновление: 30.01.2018
Добавлено: 02.06.2016
Идентификатор: 47391

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Похожие товары в наличии