Москитные сетки для металопластиковых окон и дверей.

Нет в наличии
Продавец: Королев Е.В.
Москитные сетки для металопластиковых окон и дверей.
Для чого потрібна москітна сітка Головне призначення москітної сітки виходить з назви. Насамперед, вона є універсальною захистом від найрізноманітніших комах, які намагаються проникнути в будинок. Однак вона здатна не тільки захищати від мух і комарів. Її можна ефективно застосовувати в момент цвітіння різноманітних рослин, які можуть викликати алергію. Вона частково захищає квартиру від потрапляння вуличної пилу, а також повністю захищає від великих частинок, які переносяться вітром. Це листя, пір'я, тополиний пух і так далі. До того ж при відкритих вікнах завдяки москитным сіток можна не турбуватися за долю ваших пернатих вихованців.
Виготовлення москітних сіток на металопластикові вікна та двері за розмірами замовника. Термін виготовлення 1-2 дні. Замірник - 50 грн, доставка - 50 грн. Також виробляємо ремонт москітних сіток: перетяжка полотна, заміна елементів фурнітури і т.
Изготовление москитных сеток на металопластиковые окна и двери по размерам заказчика. Срок изготовления 1-2 дня. Замерщик - 50 грн, доставка - 50 грн. Также производим ремонт москитных сеток: перетяжка полотна, замена элементов фурнитуры и т.д. т.
Технические характеристики
Артикул47451
Артикул компании001
Обновление: 11.06.2019
Добавлено: 08.06.2016
Идентификатор: 47451

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Виробництво вікон Viknar`off