Работаем во время ВП

Зимовий сад біля входу до будинку

Нет в наличии
Продавец: В-Дизайн
Зимовий сад біля входу до будинку
Такий оригінальний зимовий сад у приватному будинку було виконано у Броварському районі Київської області. Замовники хотіли закрити вхідні сходи та ганок від атмосферних опадів, сонця, вітру, пилу. Була вимога, щоб навіс над входом відповідав архітектурі будинку та виглядав як одне ціле. Наш дизайнер підготував кілька варіантів виконання конструкції для узгодження із замовником. Обговорювалася форма навісу, колір та полікарбонату, кріплення, гідроізоляція тощо. Після узгодження попереднього рішення підготовили креслення та запущено в роботу. Важко точно класифікувати цю конструкцію: зимовий сад, навіс, прозора покрівля, веранда, павільйон над входом, світлопрозора конструкція, вхідна група. Головне, що завдяки простим рішенням можна отримати будинок із новими споживчими властивостями.
При виготовленні масивних конструкцій ми виготовляємо максимальну кількість елементів у цеху для швидкого складання на об'єкті. Всі вхідні групи доставляються на об'єкт, покриті антикорозійною фарбою. Не фарбуються лише місця зварювання та монтажні елементи. Усі труби були порізані у розмір, провальцьовані та пофарбовані. На об'єкті вироби збиралися за маркованими деталями. Це підвищує продуктивність праці, терміни виготовлення та завдає менше клопоту господарям. Попередньо, у замовника було з'ясовано наявність теплої підлоги, електропроводки та інших інженерних комунікацій. Після зварювання всіх конструкцій на зимовий сад закріпили полікарбонат. Через складну конфігурацію навісу, полікарбонат попередньо розкраювався у розмір. Багато робіт проведено з гідроізоляції на фасаді, парапеті, примиканні листів полікарбонату покрівлі та стін. На вході в павільйон було встановлено великі металопластикові двері. Стільниковий полікарбонат конструктивно зберігає тепло, тому температура у павільйоні вища, ніж на вулиці. А у сонячні холодні дні прогрівається до комфортної температури. У спекотні дні покрівля захищає від прямого сонячного проміння.

Зимовий сад має арочну форму, яка не дозволяє на покрівлі накопичуватися снігу, він легко сповзає вниз. У будь-яку погоду сходи чисті, без пилу, води, снігу. Це робить вхід комфортним та безпечним. Вхідні надійні двері дозволяють додатково захистити будинок від непроханих гостей. Закритий навіс над входом повністю виправдав очікування за своїми експлуатаційними характеристиками. Він виглядає органічно з будинком, надає йому особливого шику.
Технические характеристики
Артикул61250
Обновление: 13.02.2023
Добавлено: 13.02.2023
Идентификатор: 61250

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Алюмінієві профілі Profilco