Работаем во время ВП

activPilot Control

Нет в наличии
Продавец: WINKHAUS
activPilot Control
Новий стандарт у системах моніторингу

Фурнітурна система activPilot Control дозволяє різними способами «контролювати» вікна за допомогою електроніки. Клімат-контроль, витяжки, моніторинг систем охоронної сигналізації – все це може управлятися та оцінюватися спеціально розробленими датчиками блокування. Вони інтегровані у фурнітурні елементи, тому є зовсім непомітними, але дуже корисними доповненнями.

Моніторинг блокування за допомогою магнітних контактів

Непомітні датчики блокування гарантовано повідомляють, які вікна та балконні двері відкриті, а які – зачинені. Також вони можуть використовуватися як датчики контролю за радіаторами або витяжкою.
Окремим важливим напрямом застосування є моніторинг з метою оповіщення про зловмисника, – датчики можуть бути поєднані (комбіновані) з усіма стандартними охоронними системами. Вони визнані системою охоронної сигналізації VdS (Property Insurer Association) та сертифіковані VdS за класом B.

Моніторинг блокування за допомогою RFID-контактів (VdS-C)

Winkhaus розробив нове рішення у сфері відеоспостереження вікон з інноваційною технологічною концепцією, яка полягає у наявності інтегрованого у фурнітуру RFID-датчика з транспондером (радіопередавачем). Унікальний на ринку, цей елемент віконної фурнітури замінює стандартний магнітний контакт у будь-якій системі з керованим RFID-датчиком блокування. Ця технологія підвищує захист від навмисного пошкодження та захищає від порушень систем спостереження блокування. Сигнальні RFID-контакти, визнані системою охоронної сигналізації VdS (Property Insurer Association) та сертифіковані VdS за класом B.

Переваги системи

• Легко та без проблем може бути інтегрована в стандартну ухильно-поворотну фурнітуру Winkhaus activPilot
• Можлива інтеграція в інші фурнітурні системи (на вимогу)
• Може бути відрегульована завдяки прорізаним у приймачі отворам
• Датчики запирання можуть використовуватися у стандартних віконних конструкціях
• При статусі «Запит» відбувається перемикання контактного елементу, який складається з контактного приймача на рамі та контактного передавача на кутовій передачі (магнітного або RFID)
Технические характеристики
Артикул40754
Обновление: 14.12.2020
Добавлено: 11.09.2014
Идентификатор: 40754
Виробництво вікон Viknar`off