Зовнішня монтажна стрічка

Цена договорная Заказать
Цена за м3/(м2·час).
+380 50 213 XX XX +380 50 213 7766
Лубны
Продавец: РАМО
Зовнішня монтажна стрічка
Вікна та двері включаючи монтажні шви, повинні ефективно сприймати навантаження і впливи протягом всього терміну експлуатації. Для виконання цієї вимоги повинна бути забезпечена відповідна геометрія монтажних швів, виконані утеплення та герметизація.

Вода в різних агрегатних станах (пара, рідина або лід) у багатьох випадках є основною причиною появи дефектів будівель у вигляді протікання (під час дощів) або утворення конденсату (під час міграції вологого повітря зсередини приміщення назовні). При цьому вікна і монтажні шви через дощі і високу вологість повітря приміщень будівель можуть стати причиною утворення конденсату.
ВНУТРІШНЯ монтажна СТРІЧКА

Це повітро- та пароізоляційна будівельна стрічка, яка захищає монтажні шви й запобігає проникненню вологи в монтажну піну та структуру стіни з внутрішнього боку приміщення.
ЗОВНІШНЯ монтажна СТРІЧКА

Зовнішня монтажна стрічка - це гідроізоляційна будівельна стрічка для захисту монтажних монтажних швів з зовнішнього боку будівлі. Стрічка дозволяє вологій парі вийти назовні й захищає монтажні шви, запобігаючи накопиченню вологи в монтажній піні й структурі стіни.
Технические характеристики
Артикул61595
Обновление: 01.11.2023
Добавлено: 01.11.2023
Идентификатор: 61595

Закажите окна просто за три шага

Первый шаг — заявка на замер окон

1
Заказ звонка
Закажите звонок специалиста и договоритесь о замере для точного расчета.
2
Заключение договора
Договор с гарантиями и указанием сумм и подтверждением факта оплаты
3
Доставка и монтаж
от 1 дня в зависимости от объема заказа
Отзывы
Ролети з теплим коробом GANT