WKC Installer 5.0: Winkhaus розкаже про практичний досвід виготовлення вибухостійких вікон

Олена Сердюк 22 вересня 2023 р. о 14:09

На професійній конференції WKC Installer 5.0, яка відбудеться 20 жовтня 2023 року, генеральний директор Winkhaus Ukraine Іван Богдан розповість, якими мають буди вікна під час конфліктів. Компанія Winkhaus є генеральним партнером конференції.

Як зазначає Іван Богдан, до повномасштабної російської агресії основними характеристиками вікон були енергоефективність, зламостійкість або звукоізоляція. Але у війни є свій погляд на вікна. І під час конференції WINKHAUS розкаже більше про вибухостійкі вікна не лише з теоретичного, а й, що дуже важливо, практичного досвіду.

Департамент охорони та безпеки ООН повідомляє 80% цивільного населення постраждали від первинної та вторинної фрагментації під час великих бомбардувань. Маються на увазі осколки від снарядів та ракет, їхнє начиння, уламки від будівель, каміння та скла. І з усіх видів осколків скло, що летить, стало причиною 80% травм та смертей. Це пояснюється тим фактом, що скло є слабшим за інші будівельні компоненти, такі як стіни чи колони, і є найбільш використовуваним елементом будівлі в сучасній міській архітектурі.

Дата: 20 жовтня 2023 року.
Трансляція відбуватиметься на YouTube та Facebook.

Останні новини розділу