Чому `Компанія Болена`

Інновація від «Компанії Болена» - вікна із енергозберігаючими склопакетами. Так, як більшість тепла у помешканні втрачається через склопакети, дана технологія є дуже актуальною. Такі склопакети покриті спеціальним напиленням та заповнені аргоном - це дає можливість зберігати тепло у приміщенні на 48% краще за звичайні вироби.
Компанія «Болена», турбуючись про тишу, тепло, комфорт в оселях українців, хоче надати декілька порад для вибору металопластикових вікон.
Є низка факторів, на які першочергово потрібно звернути увагу: досвід компанії виробника вікон, країну та назву виробника металопластикового профілю, скла, відкриваючого механізму (фурнітури), гумових вкладок (ущільнювачів).
Вікна, зазвичай, встановлюють терміном на 30-50 років. Найчастіше люди обирають, вікна орієнтуючись на ціну. Задумайтесь, а чи зможуть дешеві вікна простояти такий час, а невдовзі їм обов`язково необхідне буде гарантійне обслуговування і чи надасть фірма безкоштовно свої послуги. А чим дешевші вікна, тим частіше їх потрібно ремонтувати. А це додаткові витрати, відповідно Ви не зекономили, а навпаки, марно витратили гроші.
Наступне, на що потрібно звертати увагу, – це країна-виробник віконних профілів. Найкращий варіант тут – європейські виробники, Німеччина зокрема. Вони виготовляють профілі, розраховані на природні умови у своїй країні. Німеччина розташована у таких самих природно-кліматичних поясах, що й Україна. Профілі китайського та турецького виробництва розраховані на тепліші за українські кліматичні показники, тобто вони призначені для кліматичних зон із середньою зимовою температурою +100 С. Також ці вікна, виготовлені з неякісної сировини, яка може негативно вплинути на Ваше здоров`я. Тому при замовленні обов`язково потрібно перевіряти наявність у компанії сертифікатів на матеріли.
Фурнітура. Неякісні відкриваючі механізми потребують постійних регулювань, які здійснює компанія, що встановлювала вікна. Тому тут знову виникає проблема – у виконанні гарантійного обслуговування. Провідними виробниками фурнітури є німецькі компанії, які постійно ведуть роботи з покращення експлуатаційних характеристик своїх виробів, розробляють фурнітуру з тривалішими експлуатаційними можливостями.
Важливою частиною вікна є склопакет. Саме від його герметичності та теплоізоляційних характеристик залежить рівень тепла у Ваших оселях. Такі вироби мають виготовлятися на автоматизованому обладнанні.
Неякісні гумові вкладки (ущільнювачі) з часом тріскають. Це стає причиною того, що через вікно буде потрапляти волога та протяги.
Беручи до уваги все перераховане вище, можна сказати, що «Компанія Болена» враховує всі чинники, важливі у виробництві вікон. Продукція «Компанії Болена» має низку суттєвих переваг порівняно з іншими виробниками вікон, а саме:
По-перше: досвід роботи на ринку металопластикових вікон понад 11 років, вже більше 700 000 вікон встановлені у мешканців Чернівців та Західної України.
По-друге: Вікна виготовляються з німецького профілю компанії REHAU, яка понад 50 років є лідером у виробництві комплектуючих для вікон. Продукція фірми REHAU використовується у будівельній, медичній, космічній, автомобілебудівній індустріях. Продукти REHAU приймали участь у першій в світі операції на серці, також компанія виготовляє автомобільні комплектуючі для таких автогігантів, як AUDI, BMW, Merсedes та Volkswagen.
По-третє: використовується фурнітура німецького концерну Sigenia-AUBI. Дана фурнітура оснащена запатентованим механізмом, який значно збільшує терміни експлуатації. Також у нашій фурнітурі використовується мікроліфт (запобігає провисанню стулки) та мікровентиляція (функція провітрювання приміщення).
По-четверте: використовується високоякісне скло англійської фірми Pilkington. Цей концерн входить до четвірки найбільших компаній виробників скла для автомобілів. Скло Pilkington встановлено на таких автомобілях, як Ford, Toyota, Renault, Fiat, Honda, Peugeot Citroen Group, BMW, Ford, Toyota, VW, BMW, Nissan та ін.
По-п`яте: армування (металева конструкція всередині вікна), яке встановлюється у вікнах компанії «Болена», покрите антикорозійним покриттям, що сприяє збільшенню терміну служби вікна.
Найбільша перевага: 9 з 10 наших клієнтів приходять за рекомендаціями своїх знайомих, які вже замовляли вікна у «Болени». Це свідчить про високий рівень довіри клієнтів до якості продукції та обслуговування на всіх етапах виготовлення та встановлення вікна.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
0800 503 35 XX XX 0800 503 358
0800 503 35 XX XX +380 50 374 3626
0800 503 35 XX XX +380 50 374 3626
Идентификатор: 5098