Створюємо нові робочі місця

В зв`язку зі збільшенням попиту на виготовляєму продукцію компанія ГЛАССО створює нові робочі місця.
Створення нових робочих місць – об’єктивний процес, притаманний розвитку економіки. Він постійно обумовлюється зростанням і вдосконаленням виробництва, його структурними змінами.
Розширення виробництва і створення нових робочих місць — одна з найбільших стратегій компанії до кінця цього року. І це не дивно, адже сьогодні попит на продукцію компанії значно зріс у багатьох регіонах України, якість виробів оцінили багато людей не лише з України, а й за її межами.
Усвідомлюючи свою місію, ми несемо відповідальність перед нашими громадянами і тому сприяємо розвитку та виходу на ринок України продукції високої якості, забезпечуючи регіонально адаптований асортимент, створюємо нові робочі місця та сприяємо добробуту наших працівників.
Ми не тільки розвиваємось самостійно але за допомогою франчайзингу створюємо для наших партнерів ефективний бізнес з нуля та організовуємо розвиток існуючого, що забезпечить стабільний, тривалий та адекватний зусиллям прибуток.
Завдяки налагодженій системі виробництва та постачання, конкурентній ціновій політиці та професійному рівню обслуговування компанія ГЛАССО здобуло високу репутацію і ототожнюється з послугами найвищої якості.
Компанія ГЛАССО - це ретельно підібрана команда професіоналів і молодих фахівців своєї галузі. Завдяки злагодженій роботі нашої численної команди наші клієнти отримують металопластикові вироби вищої якості.
Ми розуміємо, що стиль життя та потреби наших клієнтів змінюються, тому наша місія — постійно підвищувати якість продукції шляхом формування та дотримання стандартів якісного виробництва, інформувати наших клієнтів чесною та відкритою інформацією про те, які фактори визначають якість продукції. Постійно підвищувати кваліфікацію наших працівників, та робити його основою відносин з усіма партнерами та клієнтами, для цього в компанії створена внутрішня академія. Розширювати коло партнерів дилерів та франчайзі, а також встановлювати взаємовигідні умови для співпраці з кожним, хто звернеться в нашу компанію.
Ми чекаємо продуктивних, з активною життєвою позицією молодих людей з досвідом та без, які будуть слідувати місії компанії.
Щоб стати частинкою нашого колективу професіоналів надсилайте свої резюме на адресу personalГЛАССО.ua, або телефонуйте по номеру
044 390-XX-XX Показать телефон+380 44 390 4765. Ще більше про компанію Ви можете дізнатися на сайті компанії.

Керівник департаменту персоналу та комунікацій Олена Проскура
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 44 537 XX XX +380 44 537 3519
+380 44 537 XX XX +380 67 463 6406
+380 44 537 XX XX +380 44 502 3344
Связанный контент
Идентификатор: 6749
Виробництво вікон Viknar`off