Новинка дитяча безпека від компанії WinMall для безпеки Ваших дітей
Системи дитячого захисту на вікна

Новинка дитяча безпека від компанії WinMall для безпеки Ваших дітей

На жаль щороку близько 150 дітей випадає із вікон і ця статистика не може не лякати. Ми знаємо як уникнути навіть гіпотетичну можливість такої події і зробити так, щоб Ваші діти завжди були в безпеці.

Поняття “дитячий” замок містить кілька видів механізмів, основна роль яких полягає у блокуванні поворотної функції віконної стулки. Встановлення не обмежує можливість провітрювання кімнати, але розкрити стулку без ключа не вийде.

Таким елементом можна обладнати вже встановлені вікна, чи нові – при замовленні виробу включити його у комплектацію.

Є різні моделі дитячих захистів, але найбезпечнішими є: ручка із замком або врізний замок у вікно.

Ручка із замком - це один із найпростіших та надійних способів заблокувати стулку. У цьому випадку звичайну ручку замінюють спеціальною, обладнаною вбудованим замком. Привести в дію поворотний механізм віконної конструкції можна тільки за допомогою ключа. При цьому заблокувати стулку можна не тільки у закритому положенні. Функціональність не обмежується – відчиняти вікно, закривати, залишати у режимі провітрювання, але для зміни положення завжди потрібен ключ. Замінити ручки можна на готовому вікні, а також замовити відразу з новим вікном.

Врізний замок вбудований у фурнітуру вікна, що блокує відкриття стулки. Із врізним замком малюки зможуть відкривати стулку тільки в похилому положенні до певного моменту. Від випадкового відкривання стулки передбачений блокіратор відкриття. Вікно не відкриється і не нахилиться, також ручка не повернеться до тих пір, поки дорослими не зніметься ключем блокування відмикання замка. Можна встановити як в готову конструкцію, так відразу замовити з вікном.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
+380 67 245 XX XX +380 67 245 9125
+380 67 245 XX XX +380 67 245 9125
Идентификатор: 22373